Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχελάκης (ΥΠΕΣ) - Τα έξοδα των «επισήμων» στην Κεφαλονιά δεν αφορούν τα κυβερνητικά στελέχη

Μιχελάκης (ΥΠΕΣ) - Τα έξοδα των «επισήμων» στην Κεφαλονιά δεν αφορούν τα κυβερνητικά στελέχη
Στα τιμολόγια ύψους 11.000 ευρώ αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών
Διευκρινίσεις για τα έξοδα των «επισήμων» στην Κεφαλονιά και ειδικότερα τα τιμολόγια των 11.200 ευρώ, που είδαν το φως της δημοσιότητας, και  αφορούν λογαριασμούς στα ξενοδοχεία του νησιού από τη διαμονή του κυβερνητικού κλιμακίου, έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Μιχελάκης.
 «Τα χρήματα αυτά δεν αφορούν τα κυβερνητικά στελέχη αλλά όλους τους εθελοντές, τους μηχανικούς και τους ειδικούς που πήγαν στο νησί για να βοηθήσουν», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.
Μιλώντας στο «Ε», ο κ. Μιχελάκης εξήγησε ότι ο ίδιος έμεινε τρεις μέρες στην Κεφαλονιά με έναν συνεργάτη του και φιλοξενήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο.
«Όταν πήγαμε να πληρώσουμε τα 200 ευρώ, φεύγοντας από το ξενοδοχείο, αρνήθηκαν να πάρουν τα χρήματα λέγοντάς μας ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Το ίδιο συνέβη και με τον κ. Αρβανιτόπουλο», σημείωσε ο υπουργός και συμπλήρωσε:
«Επικοινώνησα με τον ξενοδόχο και του είπε ότι θέλω να πληρώσω τα 200 ευρώ, τα δικά μου και του συνεργάτη μου».
Νωρίτερα ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου τόνισε πως «εξυπακούεται ότι τα έξοδα παραμονής κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων στην Κεφαλονιά, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των σεισμοπλήκτων, θα καλυφθούν από τους προϋπολογισμούς των υπηρεσιών τους».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης