Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Βολές" Κακλαμάνη κατά Καμίνη - "Το 2010 γιόρτασε τη νίκη του με τον Γ. Παπανδρέου και τώρα δηλώνει δήθεν ανεξάρτητος"

Παράλληλα εξήγησε τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογέ
Την επόμενη Τετάρτη πρόκειται να ξεκινήσει επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο ίδιος εξηγώντας τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, σημείωσε ότι δεν πιστεύει σε «εκλεκτούς, δακτυλίδια και κλίκες».
Αντιθέτως θεωρεί ότι η Αθήνα έχει πλέον ανάγκη έναν δήμαρχο «που η εκλογή του θα σημάνει το τέλος της μεταπολίτευσης στην αυτοδιοίκηση. Το τέλος δηλαδή της αυτοδιοίκησης των κομματικών επιλογών και εξαρτήσεων».
Το πρότυπο αυτό, υποστηρίζει, δεν αντιπροσωπεύει ο κ. Καμίνης που «το 2010 γιόρτασε τη νίκη του παρέα με τον Γιώργο Παπανδρέου και τώρα δηλώνει δήθεν ανεξάρτητος, ενώ κατεβαίνει ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ». Μάλιστα, καταλογίζει στον νυν δήμαρχο ότι «εφαρμόζει πιστά τα μνημόνια σαν απλός λογιστής».
Ο ίδιος, αναγνωρίζει ότι έκανε σφάλματα κατά τη θητεία του το διάστημα 2006-2010, αλλά -όπως σημειώνει- «σφάλματα κάνουμε μόνον όταν δουλεύουμε και προσπαθούμε».
Όσον αφορά τις προτεραιότητές του, στην κορυφή θέτει την κοινωνική συνοχή και την έμπρακτη στήριξη των αδυνάτων. Ακολουθεί «το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στο κέντρο και τις γειτονιές, η πάταξη του παραεμπορίου και της λαθρομετανάστευσης σε συνεργασία με την αστυνομία, η υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων και η ενίσχυση του τουρισμού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης