Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Άνευ σημασίας για τους δανειστές το πλεόνασμα - Δεν έχει επηρεάσει τις διαθέσεις τους

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Άνευ σημασίας για τους δανειστές το πλεόνασμα - Δεν έχει επηρεάσει τις διαθέσεις τους
Δεν πρόκειται για επί της ουσίας συζητήσεις με την τρόικα, γίνεται έλεγχος αν υλοποιούνται οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Άνευ σημασίας χαρακτηρίζει ουσιαστικά το πρωτογενές πλεόνασμα για τους δανειστές ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας ότι δεν έχει επηρεάσει καθόλου τις διαθέσεις τους.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον σταθμό Real FM, «όλη η συζήτηση για το δημοσιονομικό και το χρηματοδοτικό κενό αναδεικνύει το εξής συμπέρασμα: ότι τελικά αυτό το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα, το πολυδιαφημισμένο, είναι μία καραμέλα η οποία έλιωσε πριν καν τη γευτούμε. Δεν έχει επηρεάσει καθόλου τις διαθέσεις των δανειστών».
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, σημείωσε ότι «αυτές οι συζητήσεις με την τρόικα δεν είναι επί της ουσίας, επί της φιλοσοφίας της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Απλώς είναι μία συζήτηση για το αν ικανοποιούνται τα ποσοτικά μεγέθη και αν συμπεριλαμβάνονται στην υλοποιούμενη πολιτική κάποιες από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης. Άρα γίνεται έλεγχος», ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης