Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Κουμουτσάκος (Ν.Δ.) - Η περιφέρεια Αττικής διψάει για αποτελεσματική διαχείριση

Γ. Κουμουτσάκος (Ν.Δ.)  - Η περιφέρεια Αττικής διψάει για αποτελεσματική διαχείριση
Αντίπαλοί μου είναι τα προβλήματα της περιφέρειας, που είναι πολλά και σοβαρά, τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Ν.Δ.
Στην ανάγκη ανάπτυξης, αποτελεσματικής διαχείρισης και διαφάνειας στην περιφέρεια Αττικής αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και ευρωβουλευτής της Ν.Δ, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Σε συνέντευξή του στον σταθμό Real FM και ερωτηθείς σχετικά με την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα, σημείωσε ότι η απόφαση αυτή «δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Εδώ και καιρό γινόντουσαν συζητήσεις και βολιδοσκοπήσεις. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κουβέντα», σημείωσε.
Ρόλο στην απόφασή του έπαιξε, όπως σημείωσε, η πρόταση του πρωθυπουργού και εν συνεχεία το γεγονός ότι «η περιφέρεια Αττικής έχει ανάγκη από ανάπτυξη, διψάει για αποτελεσματική διαχείριση και διαφάνεια, χρειάζεται δουλειές».
Ερωτηθείς σχετικά με τους αντιπάλους του στην περιφέρεια, τόνισε ότι «είναι οι δύο ανταγωνιστές μου, όχι αντίπαλοι. Θέλω να πιστεύω ότι και οι ίδιοι, έτσι θεωρούν. Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα μιας περιοχής που έχει προβλήματα, πολλά, μεγάλα σοβαρά».
Όσον αφορά το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «σε καιρούς διαφορετικούς, χρειαζόμαστε διαφορετικά πράγματα. Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται με λόγους πολιτικούς. Όσο προχωράμε στην ουσία θα φαίνεται ότι η επιλογή δεν είναι μεταξύ μνημονιακού και αντιμνημονιακού αλλά αποτελεσματικού και αναποτελεσματικού».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης