Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ.Αβραμόπουλος- "Η νέα χρονιά ανοίγει μια καινούργια αισιόδοξη περίοδος για το Έθνος μας και το λαό μας"

Δ.Αβραμόπουλος-
H Ελλάδα σταδιακά επανέρχεται και πάλι στην τροχιά της ανάπτυξης και της προόδου, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά την οποία οι χορωδίες του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, του Ομίλου Σιδηροδρομικών, του Συλλόγου Καστελοριζίων και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, είπαν τα κάλαντα στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο κ. Αβραμόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό και μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρέπει να στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας καθώς η Ελλάδα σταδιακά επανέρχεται και πάλι στην τροχιά της ανάπτυξης και της προόδου.
«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη. Θα αφήσουμε πίσω όλα αυτά που μας πίκραναν, μας στεναχώρησαν, μας προβλημάτισαν και θα ανοίξει μία καινούρια αισιόδοξη περίοδος για το Έθνος και τον λαό μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Ακόμη ανέφερε ότι είναι χρέος μας να  ξαναφτιάξουμε το κράτος, να ανασυντάξουμε τους θεσμούς και να καλλιεργήσουμε ανάμεσά μας σχέσεις αλληλεγγύης, ομοψυχίας και εθνικής συνεννόησης, βασικές προϋποθέσεις για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να προχωρήσουμε με δυναμισμό και αισιοδοξία μπροστά, ανταποκρινόμενοι και στην κληρονομιά όλων εκείνων που προηγήθηκαν ημών, αλλά και στις απαιτήσεις των νεότερων γενεών.
Επίσης ο υπουργός σημείωσε ότι το εθνικό αμυντικό μας σύστημα βρίσκεται σε άξια χέρια, με στελεχιακό δυναμικό καταρτισμένο, υπερήφανο, που ασκεί τα καθήκοντά του με αξιοπρέπεια και ευθύνη, πάνω από όλα όμως με αποφασιστικότητα.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης