Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της «Κίνησης των 58»

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της «Κίνησης των 58»
Ως η μόνη σοβαρή προσπάθεια στον κεντροαριστερό χωρο χαρακτηρίστηκε από τους παρευρισκόμενους η «Κίνηση των 58»
Παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, υπουργών, βουλευτών και δεκάδων στελεχών από το χώρο της κεντροαριστεράς άρχισε η πρώτη δημόσια εκδήλωση της «Κίνησης των 58», στο θέατρο Ακροπόλ, με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Γιάννη Βούλγαρη.
Το παρών έδωσαν από τη ΔΗΜΑΡ ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός και ο εκπρόσωπος του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Για τη μόνη σοβαρή προσπάθεια του Κεντροαριστερού χώρου» και τη «μόνη συγκεκριμένη πρόταση που δίνει ελπίδα και αυτοπεποίθηση», μίλησε ο Παρασκευάς Αυγερινός.
Ο κ. Αυγερινός χαιρέτισε, επίσης, το γεγονός ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των «58» που όπως εκτίμησε «δεν είναι τορπίλη, ούτε σοσίβιο, αλλά πρόταση ενότητας.
«Χρειαζόμαστε ανανέωση σε πρόσωπα. Η πιο γόνιμη προσφορά στο κόμμα μας είναι να μεταγγίσουμε το πάθος μας, στην ελληνική Ελιά που σήμερα φυτεύουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στο βιντεοσκοπημενο μήνυμα του, ο επικεφαλής της ομάδας των Ευρωσοσιαλιστών, Hannes Swoboda, υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει στην Ελλάδα μια εναλλακτική επιλογή «απέναντι στον δεξιό εξτρεμισμό και τον αριστερό λαϊκισμό».
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν, Martin Schulz, τόνισε πως «πρέπει να ανατρέψουμε τη σημερινή πλειοψηφία των συντηρητικών» στην Ευρώπη και «στον αγώνα αυτό θέλουμε την ελληνική Κεντροαριστερά, να είναι στην πρώτη γραμμή, ενώνοντας τις δυνάμεις μας».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης