Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τις θέσεις της Ελληνικής Προεδρίας για το περιβάλλον και την ενέργεια παρουσίασε ο Γ. Μανιάτης (Υπ. ΠΕΚΑ)

Τις θέσεις της Ελληνικής Προεδρίας για το περιβάλλον και την ενέργεια παρουσίασε ο Γ. Μανιάτης (Υπ. ΠΕΚΑ)
Με εκπροσώπους του Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου συζήτησε ο Γιάννης Μανιάτης για θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής
Τις προτεραιότητες και της θέσεις της Ελληνικής Προεδρίας σε θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής παρουσίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτη σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Κώστας Μαθιουδάκης και ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων, Κώστας Τριάντης.
Ο Υπουργός ΠΕΚΑ παρουσίασε ακόμη τη συνοπτική την ατζέντα των Συμβουλίων στα οποία θα προεδρεύει η χώρα μας, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι στόχοι της χώρας μας για ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ιδιαίτερα για τους νέους Ευρωπαϊους πολίτες ως βασικό άξονα των πολιτικών της ΕΕ.
Ο κ. Μανιάτης τόνισε ότι είναι απαραίτητες οι μεταρρυθμίσεις που μπορούν να φέρουν νέες επενδύσεις στην Ευρώπη, στοχεύοντας παράλληλα στην εξασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου περιβαλλοντικής προστασίας, της ποιότητας του φυσικού περιβάλλοντος και της ορθολογικής διαχείρισης των φυσικών πόρων.
bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης