Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης για «Καλάθι των Νονών»: Το 19% των παιχνιδιών έχει νέες μειώσεις και το 81% έχει σταθερές τιμές

Γεωργιάδης για «Καλάθι των Νονών»: Το 19% των παιχνιδιών έχει νέες μειώσεις και το 81% έχει σταθερές τιμές
"Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, το 19% των παιχνιδιών έχει νέες μειώσεις και το 81% έχει σταθερές τιμές", σημειώνει ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
Την 3η εβδομάδα λειτουργίας διανύει το «Καλάθι των Νονών» και σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδη, το 19% των παιχνιδιών έχει νέες μειώσεις και το 81% έχει σταθερές τιμές.
Ο κ. Γεωργιάδης σε σχετική ανάρτησή του στο twitter κάνει λόγο για εκπληκτικά αποτελέσματα και σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «χαίρομαι που και αυτή μας η πρωτοβουλία δουλεύει υπέρ των καταναλωτών και κυρίως των μικρών μας φίλων».
Σημειώνεται ότι στο «Καλάθι των Νονών» συμμετέχουν 33 αλυσίδες με 1.115 παιχνίδια. Θα διαρκέσει έως τις 15/4 και αφορά προϊόντα που σχετίζονται με τα δώρα του Πάσχα, ενώ συμμετέχουν υποχρεωτικά οι επιχειρήσεις παιχνιδιών με ετήσιο τζίρο άνω του 1.000.000 ευρώ και εθελοντικά όσες επιθυμούν με μικρότερο τζίρο.
Περιλαμβάνει 12 κατηγορίες παιχνιδιών: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.nonoi.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης