Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τηλεδιάσκεψη της ηγεσίας του ΥΠΑΝ με ΣΕΒΤ για το «καλάθι του νοικοκυριού» - Γεωργιάδης: Θα συνεχιστούν οι πρωτοβουλίες

Τηλεδιάσκεψη της ηγεσίας του ΥΠΑΝ με ΣΕΒΤ για το «καλάθι του νοικοκυριού» - Γεωργιάδης: Θα συνεχιστούν οι πρωτοβουλίες
«Η Κυβέρνηση ασφαλώς θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες σε όλο το μήκος της αγοράς για να επιτύχει τις καλύτερες δυνατές τιμές για τον Έλληνα καταναλωτή», δήλωσε  ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) για το «καλάθι του νοικοκυριού» είχε σήμερα, Τετάρτη 12/10, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός , Ν. Παπαθανάσης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σ. Αναγνωστόπουλος.
Από τον ΣΕΒΤ μετείχαν ο Πρόεδρος, Γ. Γιώτης, οι Αντιπρόεδροι Γρ. Αντωνιάδης και Ευ. Λοϊζος, ο Γενικός Γραμματέας, Μ. Καραμολέγκος, τα μέλη του ΔΣ, Αγγ. Οικονόμου, Μ. Αναργύρου Νίκολιτς και Αλ. Κίκιζας και η Γενική Διευθύντρια, Β. Παπαδημητρίου.
Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης, αυτής, όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης, ο ΣΕΒΤ αποδέχτηκε την πρόταση του Υπουργείου, δεσμεύτηκε να ενημερώσει τα μέλη του και να εργαστεί εποικοδομητικά με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ώστε το «καλάθι του νοικοκυριού» να έχει επιτυχία και να βοηθήσει σημαντικά στη διαβίωση του ελληνικού νοικοκυριού.

Γεωργιάδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες σε όλο το μήκος της αγοράς

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων ζήτησε από την βιομηχανία τροφίμων να συμμετάσχει στην προσπάθεια για το «καλάθι του νοικοκυριού» με εποικοδομητικό τρόπο, έτσι ώστε να «χτίσουμε» ένα καλάθι προϊόντων που θα προσφέρεται στον Έλληνα καταναλωτή στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, κάτω από τον πληθωρισμό.
Ο Σύνδεσμος αποδέχτηκε την πρόταση του Υπουργείου, δεσμεύτηκε να ενημερώσει τα μέλη του και να εργαστεί εποικοδομητικά με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ώστε το «καλάθι του νοικοκυριού» να έχει επιτυχία και να βοηθήσει σημαντικά στη διαβίωση του ελληνικού νοικοκυριού μέσα σ’ αυτές τις πρωτοφανώς δύσκολες συνθήκες».
«Η Κυβέρνηση ασφαλώς θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες σε όλο το μήκος της αγοράς για να επιτύχει τις καλύτερες δυνατές τιμές για τον Έλληνα καταναλωτή», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.
georgiadis2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης