Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΕΤΑΔ: Εξετάζει τις βέλτιστες λύσεις για την αξιοποίηση του ακινήτου στην πρώην αμερικανική βάση στις Γούρνες

ΕΤΑΔ: Εξετάζει τις βέλτιστες λύσεις για την αξιοποίηση του ακινήτου στην πρώην αμερικανική βάση στις Γούρνες

Εποικοδομητική και σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ Α.Ε., κ. Στέφανου Δ. Βλαστού με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, κ. Στέφανου Δ. Βλαστού και του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη.
Τα δύο μέρη κατέληξαν ότι το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθήθηκε από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου δεν κατέστη επωφελές για το Ελληνικό Δημόσιο και σε αυτή την κατεύθυνση συμφώνησαν να αναλάβει η ΕΤΑΔ το επόμενο διάστημα πρωτοβουλία για να εξετάσει με εξειδικευμένους συμβούλους τις βέλτιστες λύσεις για την αξιοποίηση του ακινήτου, τις οποίες και θα καταθέσει προς περαιτέρω συζήτηση στην Περιφέρεια Κρήτης και στους εμπλεκόμενους Δήμους.
Στο πλαίσιο του πνεύματος αμοιβαίας κατανόησης που επικράτησε στην συνάντηση, συμφωνήθηκε το ακίνητο να μην παραδοθεί άμεσα στην ΕΤΑΔ, αλλά το ζήτημα να επανεξεταστεί όταν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι καταθέσουν τις προτάσεις τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης