Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τσακαλώτος: Η ΝΔ έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη που τον περνάει και μια… σαρανταποδαρούσα

Τσακαλώτος: Η ΝΔ έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη που τον περνάει και μια… σαρανταποδαρούσα
Eμείς δεν μιλάμε για «success story» αλλά για «true story» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών
Για ακόμα μία φορά ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις (θετικές ή αρνητικές), καθώς σε ομιλία στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το προσχέδιο του προϋπολογισμού «επιστράτευσε» μια… φυματική σαρανταποδαρούσα.
«Κύριε Δένδια για μια ακόμα φορά ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ως υπουργό Οικονομικών η καταστροφολογία δεν μου αρέσει, σας ευχαριστώ για την καταστροφολογία.
Έχετε βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη που μια φυματική σαρανταποδαρούσα με πρόβλημα μηνίσκου στα 25 από 40 πόδια της και κρατώντας βαριές σακούλες από τα ψώνια της εβδομάδας από τα Lidl θα είχε περάσει από πάνω», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
O ίδιος τόνισε, εμείς δεν μιλάμε για «success story» αλλά για «true story», ξεκαθαρίζοντας ότι αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
Βγήκαμε στις αγορές και θα ξαναβγούμε για να χτίσουμε «αποθέματα» για την έξοδο από το πρόγραμμα, τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι «όταν εσείς φύγατε αφήσατε άδεια ταμεία».
«Ανεξάρτητα πια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση εμείς θα έχουμε τα αποθέματα για να μπορεί να σταθεί η χώρα στα πόδια της», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης