Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ξεκινά την Τετάρτη το πρώτο τεστ για την οικονομία - Συναντήσεις Τσακαλώτου με δανειστές για προϋπολογισμό και φορολογία

Ξεκινά την Τετάρτη το πρώτο τεστ για την οικονομία - Συναντήσεις Τσακαλώτου με δανειστές για προϋπολογισμό και φορολογία
Οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας
Ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη της πρώτης αξιολόγησης του νέου ελληνικού προγράμματος, με αφορμή την έλευση των επικεφαλής των δανειστών στην Αθήνα.
Οι συναντήσεις των ξένων τεχνοκρατών με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης - και δη το οικονομικό επιτελείο - αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, με τον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτο να έχει αύριο διπλή συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών.
Ειδικότερα, η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί για τις 9.00 π.μ. και η δεύτερη για τις 6.00 μ.μ.
Στην πρωινή συνάντηση θα συμμετάσχει και ο υπουργός Επικρατείας Α. Φλαμπουράρης, ενώ αντικείμενό της αναμένεται να είναι ο συντονισμός της εφαρμογής του προγράμματος.
Στην απογευματινή συνάντηση - στην οποία θα λάβουν μέρος και οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης και Τ. Αλεξιάδης - θα βρεθούν επί τάπητος όλα τα καυτά ζητήματα του υπουργείου Οικονομικών, με αιχμή την πορεία της οικονομίας, τις εξελίξεις στο δημοσιονομικό πεδίο, την οριστικοποίηση του προϋπολογισμού της χώρας για το 2016 και τα θέματα φορολόγησης.
Οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης