Οικονομία

Μάρδας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Το Γενικό Λογιστήριο δεν είχε γνώση για το σχέδιο Βαρουφάκη - Δεν συζητήθηκε ποτέ

Μάρδας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Το Γενικό Λογιστήριο δεν είχε γνώση για το σχέδιο Βαρουφάκη - Δεν συζητήθηκε ποτέ
Κανονικά  η καταβολή των συντάξεων
Δεν είχε γνώση το Γενικό Λογιστήριο του Κράτος για το «σχέδιο Βαρουφάκη», ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Μega».
Μάλιστα, όπως είπε σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινής»,  «σε επίπεδο κυβερνητικής πολιτικής δεν συζητήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο».
Ο κ. Μάρδας αφού τόνισε ότι «δεν έχουν συζητηθεί ουδέποτε όλα αυτά» , σημείωσε πως «το σχέδιο θυμίζει ένα ωραίο μυθιστόρημα».
Όπως είπε, «ο Πρωθυπουργός έχει απαντήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο» πρόσθεσε, ενώ «εάν τεθεί ζήτημα νομιμότητας, θα υπάρξει η προβλεπόμενη διαδικασία».
Σχετικά με το δίλημμα δραχμή – ευρώ, υπογράμμισε ότι δεν αποτελεί λύση το εθνικό νόμισμα και κάλεσε τους υπέρμαχους της δραχμής να αποκαλύψουν το κόστος αυτής της επιλογής.
Κάνοντας αναφορά στο ζήτημα των επιταγών, είπε ότι «υπάρχει μια πρόταση, συζητήθηκε και επιδιώκεται λύση που θα αποσυμφορήσει το σύστημα».
Περαιτέρω, σύμφωνα με τον κ. Μάρδα, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων έχουν ήδη καταβληθεί από την Παρασκευή,  ενώ οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης