Τελευταία Νέα
Οικονομία

Προπομπός συμφωνίας; - Δανειστές: Ικανή ως βάση συμφωνίας για δάνειο 74 δισ. ευρώ η ελληνική πρόταση

Προπομπός συμφωνίας; - Δανειστές: Ικανή ως βάση συμφωνίας για δάνειο 74 δισ. ευρώ η ελληνική πρόταση
Οι δανειστές αποτίμησαν θετικά τις ελληνικές προτάσεις...
Θετικά φέρεται πως αποτιμούν την ελληνική πρόταση που εστάλη το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου οι δανειστές, όπως δηλώνουν ανώτατες κυβερνητικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Οι δανειστές αποτίμησαν θετικά τις ελληνικές προτάσεις και θεωρούν πως είναι ικανές να αποτελέσουν τη βάση για συμφωνία με νέο δάνειο ύψους 74 δισ. ευρώ, αποκαλύπτει το Πρακτορείο.
Η ελληνική πρόταση είναι επαρκώς θετική, ώστε να αποτελέσει τη βάση για νέο δάνειο 74 δισ. ευρώ, επιβεβαιώνουν ανώτατοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών, γεγονός που ίσως να αποτελεί προπομπό συμφωνίας.
Το Eurogroup του Σαββάτου 11 Ιουλίου μπορεί να λάβει μια μεγάλη απόφαση για την Ελλάδα, δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουλίου ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Dijsselbloem, φράση που επίσης κατά πολλούς προεξοφλεί συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών στο κρίσιμο Eurogroup.
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης μπορεί να λάβουν μια "μεγάλη απόφαση" το Σάββατο για τις ελληνικές προτάσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά, με το τέλος της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε την Παρασκευή με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, C. Lagarde, τον πρόεδρο της Κομισιόν, J. C. Juncker, τον διοικητή της ΕΚΤ, M. Draghi και τον επικεφαλής του ESM, Κ. Regling.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης