Τελευταία Νέα
Οικονομία

Hollande: Οι προτάσεις του Τσίπρα μπορούν να γίνουν «αποδεκτές» - Κοντά η συμφωνία

Hollande: Οι προτάσεις του Τσίπρα μπορούν να γίνουν «αποδεκτές» - Κοντά η συμφωνία
Από την προεδρία της Γαλλίας διευκρινίζεται ότι «το μπορούν να γίνουν αποδεκτές δεν σημαίνει ότι έγιναν αποδεκτές» και ότι «πρόκειται για μία διαπραγμάτευση»
«Οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα μπορούν να γίνουν αποδεκτές», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande, σύμφωνα με δημοσίευμα στη διαδικτυακή έκδοση της γαλλικής εφημερίδας Libération.
Υποδεχόμενος μία αντιπροσωπεία πολιτικών και ακτιβιστών της αριστεράς που υπογράφουν την έκκληση «η θέση της Γαλλίας είναι δίπλα στον ελληνικό λαό», ο Hollande επανέλαβε τις θέσεις του ότι «πρέπει να υπάρξει μία συμφωνία» και ότι «η συμφωνία είναι κοντά».
Πάντως από την προεδρία της Γαλλίας διευκρινίζεται, σύμφωνα με τη Libération, ότι «το μπορούν να γίνουν αποδεκτές δεν σημαίνει ότι έγιναν αποδεκτές» και ότι «πρόκειται για μία διαπραγμάτευση».
Σε άλλες δηλώσεις του εξάλλου ο Γάλλος πρόεδρος σημείωσε ότι ύστερα από μια καλή συμφωνία μπορεί να ανοίξει η συζήτηση για το ελληνικό χρέος.
Επίσης, τόνισε ότι η συμφωνία πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα πάντα και να είναι μακράς διάρκειας και ότι πρέπει να επιτρέψει στην Ελλάδα να παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης