Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παππάς: Το ΔΝΤ δεν θα έπρεπε να μετέχει στο πρόγραμμα για την Ελλάδα - Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στην Ευρώπη

Παππάς: Το ΔΝΤ δεν θα έπρεπε να μετέχει στο πρόγραμμα για την Ελλάδα - Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στην Ευρώπη
Δουλεύουμε για τη λύση και επί του παρόντος δεν έχει νόημα καμία άλλη συζήτηση για το ζήτημα
Ο υπουργός επικρατείας διαφωνεί με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην Ευρώπη. Προσθέτει πως ορισμένοι κύκλοι κερδοσκοπούν, διακινώντας σενάρια τρόμου.
Την πεποίθησή του ότι η πολιτική λύση θα έρθει στη σύνοδο κορυφής της Δευτέρας εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, υποστηρίζοντας «ότι δουλεύουμε για τη λύση και επί του παρόντος δεν έχει νόημα καμία άλλη συζήτηση».
Σύμφωνα με συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Επικρατείας, εκφράζει την αντίθεσή του στη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, λέγοντας ότι «δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην Ευρώπη», και εκφράζει την ελπίδα του πως εν τέλει θα βρεθεί μια λύση που δεν θα περιλαμβάνει το Ταμείο.
Ο Νίκος Παππάς, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα υπογραμμίζει στην εφημερίδα ότι «ορισμένοι κύκλοι κερδοσκοπούν, διακινώντας σενάρια τρόμου, ενώ επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την πως έχει στοιχηματίσει στο σενάριο αδιεξόδου».
«Η Ελλάδα αναζητά, διεκδικεί και θα πετύχει λύση που θα της επιτρέψει να επιστρέψει στην ανάπτυξη εντός ευρώ, χωρίς την επανάληψη των λαθών του παρελθόντος. «Όσοι ποντάρουν στην καταστροφή θα διαψευστούν ακόμα μια φορά», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης