Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ραγδαίες εξελίξεις - Σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group - Ύστατη προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο

Ραγδαίες εξελίξεις - Σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group - Ύστατη προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο
Από τα αποτελέσματα του Euro Working Group θα διαφανεί κατά πόσο είναι εφικτή μια θετική έκβαση των διαβουλεύσεων στο Eurogroup της Πέμπτης
Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις, καθώς κορυφώνονται οι προσπάθειες, με στόχο την άρση του αδιεξόδου που σημειώθηκε στις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών το σαββατοκύριακο, ώστε να υπάρξει συμφωνία την ύστατη στιγμή.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τις Βρυξέλλες, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group και παρά το γεγονός πως οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το ευρωπαϊκό όργανο θα συνεδρίαζε αύριο Τρίτη το απόγευμα.
Τελικώς το Euro Working Group συνεδριάζει σήμερα - μέσω τηλεδιάσκεψης - με στόχο τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ Αθήνας και δανειστών.
Την ελληνική πλευρά στη συνεδρίαση του Euro Working Group εκπροσωπεί ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Γιώργος Χουλιαράκης.
Η συνεδρίαση του Euro Working Group προηγείται πάντα του Eurogroup, αφού συνιστά την ομάδα των τεχνοκρατών που προετοιμάζει τις συνεδριάσεις του Eurogroup.
Δεδομένης της κρισιμότητας των στιγμών, στη σκιά του αδιεξόδου που σημειώθηκε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών το σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες, η σημερινή συνεδρίαση του Euro Working Group αποκτά μεγάλη σημασία.
Από τα αποτελέσματα του Euro Working Group θα διαφανεί κατά πόσο είναι εφικτή μια θετική έκβαση των διαβουλεύσεων στο Eurogroup της Πέμπτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης