Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κόντρα στο ΔΝΤ ο Dombrovskis (Κομισιόν): Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο

Κόντρα στο ΔΝΤ ο Dombrovskis (Κομισιόν): Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο
Nωρίτερα ο Gerry Rice γνωστοποίησε πως τα τεχνικά κλιμάκια του ΔΝΤ εγκαταλείπουν τις Βρυξέλλες και επιστρέφουν στην Ουάσιγκτον
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών σε τεχνικό επίπεδο, διαμηνύει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, E. Dombrovskis, κόντρα στις βόμβες που εξαπέλυσε νωρίτερα το ΔΝΤ.
Οι διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο συνεχίζονται κανονικά, διεμήνυσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, επιχειρώντας να καθησυχάσει για τις αυστηρές συστάσεις του ΔΝΤ.
Εάν υπάρξει πολιτική βούληση, μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.
Οι διαφορές με την Ελλάδα παραμένουν μεγάλες, υποστήριξε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Gerry Rice, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εβδομαδιαίας συνέντευξης Τύπου.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, καθώς παραμένουν οι σημαντικές διαφορές.
Παράλληλα, ο Rice γνωστοποίησε πως τα τεχνικά κλιμάκια του ΔΝΤ εγκαταλείπουν τις Βρυξέλλες και επιστρέφουν στην Ουάσιγκτον.
Κύριος λόγος της αποχώρησης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ταμείου, είναι η αποτυχία επίτευξης σημαντικής προόδου.
«Παραμένουμε μακριά ακόμη από τη συμφωνία» κατέληξε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης