Τελευταία Νέα
Οικονομία

Πανικός στους επενδυτές από το δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung ότι έχει ληφθεί απόφαση περί Grexit

Πανικός στους επενδυτές από το δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung ότι έχει ληφθεί απόφαση περί Grexit
Το πρακτορείο Bloomberg σήμερα ανέφερε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη ζώνη του λυκόφωτος η Ελλάδα, καθώς το «όραμα» της εξόδου της χώρας από το ευρώ σχηματοποιείται
Πανικός έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των επενδυτών από το δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, με το www.bankingnews.gr να έχει δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα και σχόλια αναγνωστών-traders που αναζητούν το νόημα πίσω από το επίμαχο δημοσίευμα.
Νωρίτερα σήμερα, η Süddeutsche Zeitung ανέφερε ότι η  απόφαση έχει λίγο πολύ ληφθεί.
Από ό,τι φαίνεται η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη», όπως αναμεταδίδει η Deutsche Welle.
Με αφορμή αυτό το δημοσίευμα το www.bankingnews.gr έχει δεχτεί δεκάδες τηλεφωνήματα και σχόλια σχετικά με τη βάση που έχει αυτό το δημοσίευμα, δείχνοντας εμφανώς τις ανησυχίες της αγοράς για την τύχη της Ελλάδος εντός της ζώνης του ευρώ.
Στο μεταξύ, το πρακτορείο Bloomberg σήμερα ανέφερε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη ζώνη του λυκόφωτος, καθώς το «όραμα» της εξόδου της χώρας από το ευρώ σχηματοποιείται.
Αρνητικά επιδρά και η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στην Huffinghton Post ότι η αδιαλλαξία των Ευρωπαίων μπορεί να οδηγήσει στην ελληνική χρεοκοπία. 
Και όλα αυτά, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, W. Schaeuble ότι κανείς δεν περιμένει να υπάρξει συμφωνία στις 24 Απριλίου, καθώς η ελληνική κυβέρνηση κατέστρεψε κάθε πρόοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης