Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ερώτηση των ομολογιούχων προς τον Γκ. Χαρδούβελη (ΥΠΟΙΚ) - Υπάρχει κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα;

Ερώτηση των ομολογιούχων προς τον Γκ. Χαρδούβελη (ΥΠΟΙΚ) - Υπάρχει κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα;
Ερώτηση προς των υπουργό Οικονομικών απευθύνει ο Σύλλογος Ομολογιούχων
Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη για τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στην Ελλάδα, απευθύνει ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει:
Το θέμα των ομολογιούχων, που είδαν τις οικονομίες μιας ζωής να χάνονται σε μια νύχτα, λόγω PSI+, παίρνει μία νέα τροπή, μετά τις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί στην Βουλή, για λύση και αποκατάσταση της ζημιάς που έχουν υποστεί.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απαιτεί από την κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις 15.000 οικογένειες, που εμπιστεύτηκαν το Ελληνικό κράτος τις αποταμιεύσεις τους, και που η κυβέρνηση Παπαδήμου με υπουργό Οικονομικών και αρχιτέκτονα του PSI+ (όπως καυχιέται) κ.Βενιζέλο, τις εξαφάνισε σε μια νύχτα.
ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΑΡ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχουν ήδη καταθέσει τροπολογίες στην Ελληνική Βουλή για την λύση και αποκατάστασή μας, ενώ όπως έχουμε ενημερωθεί το ίδιο θα πράξουν και ΑΝΕΛ και ΚΚΕ.
Παράλληλα πρόσφατα η κ. Μπακογιάννη έκανε επερώτηση προς τον Υπ. Οικονομικών για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν αποκαθιστά αυτήν την αδικία, καθώς έχουν περάσει 2,5 χρόνια από τότε που δεσμεύτηκε για την αποκατάστασή τους. Επίσης ο κ. Καράογλου, έχει αποστείλει στον Πρωθυπουργό της χώρας πρόταση – λύση για το θέμα των ομολογιούχων, ενώ υπάρχουν αναρίθμητες δηλώσεις και επερωτήσεις κυβερνητικών βουλευτών, που απαιτούν από την κυβέρνηση να δώσει ένα τέλος στο δράμα των ομολογιούχων.
Προεκλογικά το ίδιο επιθυμούσε και ο Πρωθυπουργός, όταν δήλωνε πως έχει τη λύση, αλλά και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που ισχυριζόταν ότι κανένας ομολογιούχος δεν θα το μετανιώσει που εμπιστεύθηκε το Ελληνικό κράτος, από το βήμα της Βουλής το βράδυ που εξαπάτησε τους βουλευτές, που ψήφισαν το PSI+ !!!
Όλοι οι Έλληνες βουλευτές, επιθυμούν την αποκατάστασή των ομολογιούχων φυσικών προσώπων και καλούμε τον Υπ. Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, είτε να εγκρίνει την συζήτηση και ψήφιση των τροπολογιών, είτε να καταθέσει την πρόταση της κυβέρνησης για να αποφασίσει η Ελληνική Βουλή για το θέμα των Ομολογιούχων.
Στην προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία η Βουλή είναι πάνω από υπουργούς και κυβερνήσεις.
Δεν είναι ηθικά επιτρεπτό, να αψηφήσει ο Υπ. Οικονομικών τις επιταγές της Ελληνικής Βουλής, οι εκλεγμένοι βουλευτές της οποίας αντιπροσωπεύουν τον Ελληνικό λαό. Φέρτε τις τροπολογίες στη Βουλή να αποφασίσει.
Αν αγνοήσει ο υπ. Οικονομικών το σώμα της Βουλής, τότε θα σηματοδοτηθεί η πιο μαύρη μέρα δημοκρατίας σε αυτή την χώρα, από την εποχή της μεταπολίτευσης.
Τώρα που τα οικονομικά της χώρας έχουν βελτιωθεί, βλέποντας και τα πλεονάσματα που επιτυγχάνει η Ελλάδα, οι ομολογιούχοι απαιτούν από την Ελληνική κυβέρνηση την επιστροφή των οικονομιών τους.
Πρώτον για να αποκτήσει και πάλι αυτή η χώρα την αξιοπιστία της απέναντι στους Έλληνες πολίτες, και να μπορεί και πάλι να δανειστεί από αυτούς. Δεύτερον να αποκτήσει την απαραίτητη αξιοπιστία και υπόσταση η Ελληνική κυβέρνηση, αφού θα τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, για πλήρη αποκατάσταση των ομολογιούχων.
Και τρίτον και σπουδαιότερο, να αποκαταστήσει την μεγαλύτερη αδικία που έχουν υποστεί πολίτες της, από το ίδιο το κράτος τους, ξεκινώντας μια νέα πορεία δικαίου σε αυτόν τον τόπο, που είναι βασική προϋπόθεση, για να υπάρξει ευημερία, ανάπτυξη, και ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες και τα παιδιά τους.

Σύλλογος Φυσικών Προσώπων
Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης