Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνάντηση Χαρδούβελη (ΥΠΟΙΚ) - Lagarde (ΔΝΤ) την Κυριακή - Επί τάπητος το ενδεχόμενο αποχώρησης του ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα

Συνάντηση Χαρδούβελη (ΥΠΟΙΚ) - Lagarde (ΔΝΤ) την Κυριακή  - Επί τάπητος το ενδεχόμενο αποχώρησης του ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα
Στην Ουάσινγκτον θα μεταβεί ο Γκίκας Χαρδούβελης, για την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ
Με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Christine Lagarde, θα συναντηθεί την προσεχή Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.
Ο υπουργός Οικονομικών θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ.
Επί τάπητος θα τεθεί η πορεία του ελληνικού προγράμματος, η διαχείριση του ελληνικού χρέους και το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησης του ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα. 
Η συνάντηση των δύο αξιωματούχων θα πραγματοποιηθεί την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο πρόωρης αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα, με τους αναλυτές να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για την πιθανότητα υλοποίησης αυτού του στόχου.
Στη συνάντηση εκτιμάται πως θα παρίσταται ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ για την Ελλάδα Rishi Goyal, αλλά και ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τομέα του ΔΝΤ Paul Tomsen.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης