Τελευταία Νέα
Οικονομία

Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ τα περί ενδοκυβερνητικής κόντρας - Καμία δυσφορία Χαρδούβελη από την παρουσία Λαζαρίδη στις διαπραγματεύσεις

Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ τα περί ενδοκυβερνητικής κόντρας - Καμία δυσφορία Χαρδούβελη από την παρουσία Λαζαρίδη στις διαπραγματεύσεις
Ο Λαζαρίδης πήγε στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να συζητήσει για το χρέος, κάτι το οποίο δεν έγινε...
Δεν υπήρξε καμία δυσφορία από τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη για την παρουσία του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Χρύσανθου Λαζαρίδη, στη συνάντηση με την τρόικα.
Αυτό τόνισαν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, επιχειρώντας να διαψεύσουν τα σενάρια περί ενδοκυβερνητικής κόντρας.
Μάλιστα, όπως δήλωσαν οι ίδιοι παράγοντες, ο κ. Λαζαρίδης πήγε στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να συζητήσει για το χρέος, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν νωρίτερα:

Φωτιές άναψε στην κυβέρνηση η παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Ενδοκυβερνητική κόντρα πυροδότησε η εμφάνιση του Χρύσανθου Λαζαρίδη, στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, στις διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με την τρόικα.
Κατά τις πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο συζήτησης που είχε προ ημερών με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, έθιξε το αν και κατά πόσο θα παρίστανται αντιπροσωπείες των δυο κομμάτων στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χαρδούβελης επισήμανε ότι δεν θα ήταν ορθό να παρίστανται κομματικές αντιπροσωπείες και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν εξέφρασε καμία αντίρρηση.
Ωστόσο η εμφάνιση - σήμερα - του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Χρ. Λαζαρίδη αιφνιδίασε τον υπουργό Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελη.
Υπό το πρίσμα αυτό, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης