Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γκίκας Χαρδούβελης - «Δεν αλλάζει η φιλοσοφία του κυβερνητικού έργου» - Η Ελλάδα χρειάζεται τόνωση επενδύσεων, στο 23% με 25% του ΑΕΠ

Γκίκας Χαρδούβελης - «Δεν αλλάζει η φιλοσοφία του κυβερνητικού έργου» - Η Ελλάδα χρειάζεται τόνωση επενδύσεων, στο 23% με 25% του ΑΕΠ
«Βρισκόμαστε όλοι στην ίδια βάρκα»
Οι προσπάθειες για την ελάφρυνση του χρέους και η έξοδος της χώρας από την ύφεση αποτελούν τις δύο σημαντικότερες προκλήσεις για τον νέο υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.
Όπως ανέφερε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, στην τελετή παράδοσης - παραλαβής «φεύγω ιδιαίτερα συγκινημένος», ευχαριστώντας τους συνεργάτες του Χρ. Σταϊκούρα και Γ. Μαυραγάνη, αλλά και όλο το οικονομικό επιτελείο, αφήνοντας την υπόσχεση πως από όποιο μετερίζι βρεθεί, θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας.
Δίδοντας το στίγμα της οικονομικής πολιτικής που θα ακολουθηθεί το επόμενο διάστημα, ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, δήλωσε πως «θα συνεχίσουμε το έργο χωρίς αλλαγή της φιλοσοφίας».
Σύμφωνα με τον νέο υπουργό, στόχος είναι να τονωθούν οι επενδύσεις και να φτάσουν στο 23% με 25% του ΑΕΠ, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και να επιτευχθεί οικονομική σταθερότητα.
«Βρισκόμαστε όλοι στην ίδια βάρκα» δήλωσε τέλος ο Γκίκας Χαρδούβελης.

Μ.Χ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης