Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Το σωστό να λέγεται για τον Μπακογιάννη… - Συνεπής η προσπάθειά του στην αυτοδιοίκηση

Το σωστό να λέγεται για τον Μπακογιάννη… - Συνεπής η προσπάθειά του στην αυτοδιοίκηση
Θα μπορούσε, όντως, να γίνει άνετα βουλευτής στην Α' Αθήνας
Σχετικά Άρθρα
Πάντως, για να τα λέμε όλα, η παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στη ΝΔ και ειδικά στο να μην αφήσει το περιβάλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης για την κεντρική πολιτική σκηνή, είναι θετική, ανεξάρτητα από τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες.
Από δήμαρχος στο Καρπενήσι, μετά περιφερειάρχης στην Κεντρική Ελλάδα και αργότερα στον μεγαλύτερο δήμο, είναι ταγμένος στην αυτοδιοίκηση.
Θα μπορούσε, όντως, να γίνει άνετα βουλευτής στην Α' Αθήνας, αφού και ο ίδιος και η μητέρα του διαθέτουν ένα πολύ καλό μηχανισμό και να γίνει και υπουργός σε κάποιο χαρτοφυλάκιο, εφόσον η ΝΔ κερδίσει ξανά τις εκλογές.
Όμως, αντί όλων αυτών, περιμένει καρτερικά τις εκλογές για τον δήμο που θα γίνουν το 2028, δείγμα αν μη τι άλλο ότι έχει συνέπεια και πολιτικό ήθος, στοιχεία που δεν τα βρίσκεις σε άλλους κορυφαίους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας.
Το σωστό να λέγεται… 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης