Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ethereum vs. Solana – Ποιο κρυπτονόμισμα θα ξεχωρίσει στο επόμενο bull run;

tags :
Ethereum vs. Solana – Ποιο κρυπτονόμισμα θα ξεχωρίσει στο επόμενο bull run;
Tο Solana και το Ethereum έχουν βιώσει παρόμοιες τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Ethereum και το Solana αποτελούν δύο από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα της αγοράς, με τις συζητήσεις γύρω από αυτά στα κοινωνικά δίκτυα να είναι αρκετές. Με τις πρόσφατες διακυμάνσεις στις τιμές τους, το ενδιαφέρον προς τα δύο αυτά crypto coins έχει αυξηθεί σημαντικά, με το ερώτημα πιο από τα δύο θα είναι αυτό που θα ξεχωρίσει το επόμενο bull run, να απασχολεί αρκετούς επενδυτές και αναλυτές.
Πάμε να δούμε μερικές αναλύσεις και εκτιμήσεις για το τι να περιμένει κανείς το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αγορά Sealana

Solana και Ethereum βλέπουν αυξημένο κοινωνικό ενδιαφέρον

Σύμφωνα με τα δεδομένα της LunarCrush, το Solana και το Ethereum έχουν βιώσει παρόμοιες τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Ethereum κατέγραψε μια κοινωνική κυριαρχία 9,35%, ενώ το Solana ακολούθησε στενά με 8,85%. Ειδικότερα, το SOL συγκέντρωσε περίπου 42,4 εκατομμύρια κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, ενώ η ETH κατέγραψε 45,18 εκατομμύρια. Μάλιστα, το ποσοστό θετικού κλίματος από μέρους των επενδυτών, ανέρχεται και για τα δύο αυτά κρυπτονομίσματα, στο περίπου 85%.

SOL και ETH εισέρχονται σε νέες ζώνες τιμών

Μια ανάλυση στις τιμές του Ethereum (ETH) και του Solana (SOL) δικαιολογεί πλήρως την πρόσφατη αύξηση των κοινωνικών μετρήσεων. Άλλωστε, έχουμε να κάνουμε με δύο από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς, τα οποία προσελκύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και μεγάλο όγκο συναλλαγών.
Ειδικότερα, το διάγραμμα τιμών του Ethereum έδειξε ότι πρόσφατα εισήλθε εκ νέου στην περιοχή τιμών των 3.000 δολαρίων. Στις 18 Μαΐου, το ETH αυξήθηκε λίγο παραπάνω, στο περίπου +1%, οδηγώντας την τιμή του στη ζώνη των 3.100 δολαρίων για πρώτη φορά εδώ και εβδομάδες. Αυτή τη στιγμή, η τιμή του δεύτερου μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος στον κόσμο, ανέρχεται στα 3.092 δολάρια με μια αύξηση 5,34% την τελευταία εβδομάδα και έναν δείκτη σχετικής ισχύος (RSI) σε μια ανοδική τάση.

Από την άλλη, το Solana βιώνει διαδοχικές ανοδικές τάσεις τις τελευταίες ημέρες. Το διάγραμμα αποκάλυψε ότι η τιμή του SOL αυξήθηκε κατά περίπου 20% από τις 15 Μαΐου έως τώρα. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η SOL διαπραγματευόταν γύρω στα 172 δολάρια με αύξηση μικρότερη του 1%. Αυτή τη στιγμή, η τιμή του Solana διαπραγματεύεται στα 178 δολάρια με μια εβδομαδιαία αύξηση 24,3% και τον δείκτη RSI να παραμένει σε ισχυρή ανοδική τάση.

Το Solana παρουσιάζει μεγαλύτερη ανάπτυξη TVL από το Ethereum

Μια ανάλυση της συνολικής αξίας κλειδώματος (Total Value Locked - TVL) για το Ethereum και το Solana έδειξε ότι και έχουν αυξηθεί και για τα δύο κορυφαία altcoins, τις τελευταίες επτά και 30 ημέρες . Ωστόσο, το Solana έχει σημειώσει πιο σημαντική άνοδο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της DeFiLlama, η αξία TVL του Solana αυξήθηκε κατά περίπου 11,60% τις τελευταίες επτά ημέρες και κατά περίπου 23,8% τον τελευταίο μήνα. Το TVL του Ethereum αυξήθηκε κατά περίπου 4,6% τις τελευταίες επτά ημέρες και κατά 6,2% τον τελευταίο μήνα.

Ποιο από τα δύο κρυπτονομίσματα θα ξεχωρίσει στο επόμενο Bull Run;

Και τα δύο αυτά κρυπτονομίσματα παρουσιάζουν τεράστιες μελλοντικές προοπτικές, αποτελώντας δύο από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2024. Ωστόσο, το Solana φαίνεται να κερδίζει λίγο παραπάνω την αγορά, προσελκύοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον από μέρος των επενδυτών.
Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων Phantom το οποίο αρχικά ξεκίνησε για το Solana blockchain και εν συνεχεία μετατράπηκε σε multi-chain wallet, αναδείχθηκε ως η τρίτη δημοφιλέστερη εφαρμογή στο App store μετά από τις εφαρμογές της Google.
Επιπρόσθετα, αρκετά αυξημένο είναι και το ενδιαφέρον για τα meme coin του Solana, με ένα από αυτά να κλέβει τις εντυπώσεις τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για το Sealana ($SEAL), το οποίο στα πρώτα του στάδια παρουσιάζει αρκετά κοινά δείγματα με προγενέστερα επιτυχημένα έργα.

Ο ρυθμός πώλησης των SEAL token στην προπώληση, η αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα και η συμμετοχή μεγαλοεπενδυτών της αγοράς, σίγουρα δείχνουν σημάδια για μια επιτυχημένη μελλοντική πορεία του έργου. Συνεκτιμώντας μάλιστα τις τελευταίες διακυμάνσεις στην τιμή του Solana, θεωρούμε ότι το επόμενο bull run θα δούμε μια σημαντική άνοδο στην τιμή του SOL αλλά και των κορυφαίων meme coin του, όπως το Selana.

Αγορά Sealana

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης