Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Αποκαλύφθηκε η οικογένεια Rothschild… μετά από χρόνια επιθέσεων, αγόρασε bitcoin - Άλλαξε στάση και η JP Morgan

Αποκαλύφθηκε η οικογένεια Rothschild… μετά από χρόνια επιθέσεων, αγόρασε bitcoin - Άλλαξε στάση και η JP Morgan
Το Bitcoin είναι σε σχηματισμό σαφούς bull flag
Μπορεί να έχει κατακριθεί από τους περισσότερους mainstream τραπεζίτες, αλλά το bitcoin έχει δημιουργήσει μια νέα γενιά εκατομμυριούχων.
Και αυτό, όσον και να φαντάζει παράξενο, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τις παραδοσιακές οικογένειες τραπεζιτών, που γνωρίζουν καλύτερα από όλους που βρίσκονται οι ευκαιρίες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αναφορές 13F από τους διαχειριστές επενδύσεων στην SEC, αποκαλύφθηκαν σημαντικά στοιχεία για το που τοποθετήθηκαν οι «πλούσιοι».
Ειδικά στο bitcoin, με τα στοιχεία για το spot bitcoin ETF να δείχνουν τα εξής:
JPMorgan—η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ: 760.000 δολ.
Wells Fargo—4η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ: 143.000 δολ.
US Bank—5η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ: 14 εκατ. δολ.
PNC Bank—8η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ: 10 εκατ. δολ.
Truist Financial—9η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ: 2,25 εκατ. δολ.
Ο πιο αξιοσημείωτος από τους νέους κατόχους bitcoin δεν είχε καμία σχέση με το μέγεθός του, είχε να κάνει με τον ίδιο τον κάτοχο: την οικογένεια Rothschild.
Κατέχεται από την Edmond de Rothschild Holding S.A., έναν επενδυτικό οίκο του οποίου ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι η Ariane de Rothschild, και είναι μια εξαιρετικά μικρή κατανομή. Μόνο 3,6 εκατ. δολάρια μοιράστηκαν μεταξύ του GBTC της Grayscale και του IBIT της BlackRock.
Η ίδια η JPMorgan του J. Dimon που κατέχει το bitcoin μετά από την αδυσώπητη επίθεση που έκανε για χρόνια είναι σίγουρα μια μεγάλη αλλαγή, αλλά όχι τόσο σημαντική όσο η οικογένεια Rothschild.
Δεν είναι μόνο μία από τις παλαιότερες και πλουσιότερες οικογένειες στην ιστορία, αλλά είναι κυριολεκτικά οι «παππούδες» της παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας.
Ξεκινώντας από τα τέλη του 18ου αιώνα, η οικογένεια Rothschild εκτείνεται στις τράπεζες, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, τις συγχωνεύσεις και εξαγορές, την εξόρυξη, την ενέργεια, τη γεωργία και πολλά άλλα.
Στα τέλη του 19ου αιώνα έλεγχαν τον μισό παγκόσμιο πλούτο.
Ήταν αναπόσπαστο μέρος της δημιουργίας της Πρώτης Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών το 1791 και της Δεύτερης Τράπεζας της Αμερικής το 1816 και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας το 1913.
Η επιρροή τους στα παγκόσμια χρηματοοικονομικά είναι ιστορική, βαθιά και αδιαμφισβήτητη.
Έτσι, το να αγοράζουν bitcoin, έστω και τόσο λίγο, είναι μια σεισμική μετατόπιση.
Άλλωστε, ουσιαστικά αγοράζουν το ίδιο το όχημα που δημιουργήθηκε για να διαχωρίσει τα χρήματα από τους κεντρικούς σχεδιαστές.

Ο σχηματισμός του Bitcoin

Την ίδια ώρα, το Bitcoin είναι σε σχηματισμό σαφούς bull flag, δηλαδή για περαιτέρω ανοδική πορεία αν μπορέσει να διατηρήσει το κανάλι στο οποίο έχει μπει.
Η bull flag είναι ένα ανοδικό μοτίβο για τις τιμές των περιουσιακών στοιχείων, όπως υποδηλώνει το όνομα.
Τα τρία μέρη μιας bull flag είναι τα εξής: ο «ιστός σημαίας», ο οποίος είναι η πολύ απότομη γραμμή όπου αυξάνεται η τιμή του περιουσιακού στοιχείου, η σημαία, όπου η πτωτική ενοποίηση λαμβάνει χώρα μεταξύ δύο παράλληλων γραμμών τάσης και το ξεπέρασμα, όταν η τιμή σπάει πάνω από το κανάλι .
Το ξέσπασμα είναι το μόνο κομμάτι που λείπει αυτή τη στιγμή.
1_128.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης