Κρυπτονομίσματα

Toncoin vs Cardano - Η κόντρα για την 9η θέση στην αγορά crypto

Toncoin vs Cardano - Η κόντρα για την 9η θέση στην αγορά crypto
Tο Toncoin κατέχει σήμερα την ένατη θέση όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς

Η συνεχιζόμενη αντιπαλότητα μεταξύ του Toncoin (TON) και του Cardano (ADA) έχει τραβήξει την προσοχή των επενδυτών crypto, ειδικά με το Toncoin να ξεπερνά πρόσφατα το Cardano στην κατάταξη της κεφαλαιοποίησης αγοράς. Πάμε όμως να δούμε μερικές αναλυτικές πληροφορίες για την κόντρα των δύο αυτών κρυπτονομισμάτων.

Αγορά 99Bitcoins

Το Toncoin καταλαμβάνει την ένατη θέση, το Cardano πέφτει στη δέκατη θέση

Σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinMarketCap, το Toncoin κατέχει σήμερα την ένατη θέση όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, διαθέτοντας πάνω από 25,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Αντίθετα, το Cardano έχει πέσει στη δέκατη θέση, με κεφαλαιοποίηση αγοράς 20,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων περίπου. Αυτή η αλλαγή στην κατάταξη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την προηγούμενη θέση του Cardano πάνω από το Toncoin.

Μια πιο προσεκτική ματιά στα ημερήσια διαγράμματα του Toncoin και του Cardano βλέπουμε έντονες διαφορές στις εμπορικές τους δραστηριότητες. Ενώ το Cardano έχει σημειώσει σχετικά υψηλότερο όγκο συναλλαγών, το Toncoin παρουσιάζει μια πιο θετική τάση από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, από τις 27 Φεβρουαρίου έως σήμερα, το Toncoin έχει αυξηθεί κατά περίπου 160%, φτάνοντας περίπου στα 7,4 δολάρια, σημειώνοντας κέρδη άνω του 9%. Αντίθετα, το ADA έχει σημειώσει πτώση περίπου 8% κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Οι διαδοχικές αυξήσεις των τιμών του Toncoin τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, σε συνδυασμό με τον ισχυρό Δείκτη Σχετικής Δύναμης (RSI), υποδηλώνουν ανοδικό κλίμα. Αντίθετα, το ADA δυσκολεύεται να διατηρήσει τη δυναμική του, με τον RSI του να σηματοδοτεί πτωτική τάση.

Το Toncoin προηγείται σε όγκο συναλλαγών και ενεργές διευθύνσεις

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο στην κόντρα των δύο αυτών κρυπτονομισμάτων, είναι η ανάλυση των ενεργών διευθύνσεων. Συγκεκριμένα, το Toncoin βιώνει το υψηλότερο επίπεδο ενεργών διευθύνσεων στην ιστορία του, με 2.969 ενεργές διευθύνσεις να έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα. Ενώ το ADA διατηρεί υψηλότερο αριθμό ενεργών διευθύνσεων σε σύγκριση με το Toncoin, με περίπου 96.500 καταγεγραμμένες, παρουσιάζει μείωση της δραστηριότητας.
Επιπλέον, το Toncoin διαθέτει υψηλότερο όγκο συναλλαγών από το ADA, με πάνω από 714,8 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με τα περίπου 433,4 εκατομμύρια του ADA. Ο όγκος του ADA δείχνει επίσης μια πτωτική τάση, υπογραμμίζοντας περαιτέρω την κυριαρχία του Toncoin σε αυτή την πτυχή.

Αγορά 99Bitcoins

Το μέλλον του Toncoin και του Cardano

Ο ανταγωνισμός μεταξύ του Toncoin και του Cardano συνεχίζεται, με τα δύο crypto coins να διεκδικούν μια υψηλότερη θέση στην κατάταξη με τα καλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς. Θα είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τις εξελίξεις τους τις επόμενες εβδομάδες, ιδίως αν λάβουμε υπ’ όψιν τη δυναμική φύση της αγοράς κρυπτονομισμάτων.
Φυσικά, τα δύο αυτά tokens δεν είναι τα μόνα που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, δεν είναι λίγα και τα νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα, τα οποία προσελκύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον. Ένα από αυτά, είναι το 99Bitcoins, το οποίο προσφέρει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα learn-to-earn.

99Bitcoins – Μάθετε για τα κρυπτονομίσματα κερδίζοντας ανταμοιβές

Το 99Bitcoins αποτελεί ένα από τα τελευταία κρυπτονομίσματα που έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση της προπώλησης, δίνοντας την ευκαιρία στους επενδυτές να συμμετάσχουν από νωρίς στο έργο.
Το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα εισάγει έναν καινοτόμο μοντέλο Learn-to-Earn, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους αρχάριους στην αγορά κρυπτονομισμάτων και ταυτόχρονα να τους παρέχει εξαιρετικές ανταμοιβές. Ειδικότερα, μέσω ολοκληρωμένων μαθημάτων, αποκλειστικών ανταμοιβών και συμμετοχής στην κοινότητα, το 99Bitcoins δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον τομέα των crypto και να συμμετέχουν ενεργά στο εξελισσόμενο τοπίο της κρυπτογράφησης.
Καθώς το Toncoin και το Cardano ανταγωνίζονται για την κυριαρχία, νέα κρυπτονομίσματα φαίνεται να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος, προσελκύοντας το επενδυτικό ενδιαφέρον. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να συμμετάσχετε στην προπώληση του καινοτόμου αυτού έργου, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του 99Bitcoins. 

Αγορά 99Bitcoins

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης