Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κρυπτονομίσματα - Η Binance θα σταματήσει να υποστηρίζει συναλλαγές με ρούβλια στις 31 Ιανουαρίου

Κρυπτονομίσματα - Η Binance θα σταματήσει να υποστηρίζει συναλλαγές με ρούβλια στις 31 Ιανουαρίου
Μετά την απόφαση να εγκαταλείψει τη Ρωσία και να πουλήσει την επιχείρηση στην CommEX, η Binance θα σταματήσει να υποστηρίζει το ρωσικό ρούβλι
Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance θα σταματήσει να υποστηρίζει συναλλαγές σε ρωσικό νόμισμα από τις 31 Ιανουαρίου 2024. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του χρηματοπιστωτικού οργανισμού.
«Μετά την απόφαση να εγκαταλείψει τη Ρωσία και να πουλήσει την επιχείρηση στην CommEX, η Binance θα σταματήσει να υποστηρίζει το ρωσικό ρούβλι (RUB) σε μορφή P2P (άμεσες συναλλαγές μεταξύ των χρηστών - σημείωση TASS), συμπεριλαμβανομένων των ζευγών συναλλαγών USDT/RUB, BTC/ RUB, FDUSD/ RUB, BNB/RUB, ETH/RUB, BUSD/RUB και RUB/RUB, στις 31 Ιανουαρίου 2024», αναφέρεται στο έγγραφο.
Σημειώνει επίσης ότι οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην πλατφόρμα CommEX και να συνεχίσουν να διαπραγματεύονται ρωσικά ρούβλια χωρίς προμήθεια.
Επιπλέον, μπορούν να αποσύρουν τα χρήματά τους μέσω των συνεργατών της Binance, να μετατρέψουν τα ρωσικά ρούβλια σε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα εργαλεία του χρηματιστηρίου ή να τα ανταλλάξουν στην αγορά spot Binance.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης