Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ο Cristiano Ronaldo αντιμέτωπος με αγωγή ύψους 1 δισ. δολ. για την προώθηση των Binance NFTs

Ο Cristiano Ronaldo αντιμέτωπος με αγωγή ύψους 1 δισ. δολ. για την προώθηση των Binance NFTs
Η αγωγή ισχυρίζεται ότι η προώθηση της Binance από τον ποδοσφαιριστή ήταν "παραπλανητική και παράνομη"
Αντιμέτωπος με ομαδική αγωγή που ζητά αποζημίωση τουλάχιστον 1 δισ. δολαρίων ΗΠΑ βρίσκεται ο σταρ του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo, για τον ρόλο του στην προώθηση των "non-fungible tokens", ή NFTs, που εκδίδονται από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance.
Η αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Φλόριντα τη Δευτέρα ισχυρίζεται ότι η προώθηση της Binance από τον ποδοσφαιριστή ήταν "παραπλανητική και παράνομη".
Η συνεργασία της Binance με προσωπικότητες υψηλού προφίλ όπως ο Ronaldo, ισχυρίζονται οι ενάγοντες, τους οδήγησε σε δαπανηρές και επισφαλείς επενδύσεις.
"Τα αποδεικτικά στοιχεία αποκαλύπτουν τώρα ότι η απάτη της Binance μπόρεσε να φτάσει σε τέτοια ύψη μόνο μέσω της προσφοράς και πώλησης μη καταχωρημένων τίτλων, με την πρόθυμη βοήθεια και συνδρομή ορισμένων από τους πλουσιότερους, ισχυρότερους και αναγνωρισμένους οργανισμούς και διασημότητες σε όλο τον κόσμο - ακριβώς όπως ο εναγόμενος", αναφέρεται στην αγωγή.

Ουδέν σχόλιον

Εκπρόσωποι του Πορτογάλου αστέρα, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Νασρ, αρνήθηκαν να σχολιάσουν την Πέμπτη. Η Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, δεν απάντησε αμέσως σε αιτήματα για σχολιασμό από το Associated Press.
Ο Ronaldo ξεκίνησε την εναρκτήρια συλλογή NFT "CR7" με την Binance τον περασμένο Νοέμβριο, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.
Τα NFTs - τα οποία είχαν τιμές εκκίνησης που κυμαίνονταν από το ισοδύναμο των περίπου 77 έως 10.000 δολαρίων - περιείχαν επτά αγάλματα κινουμένων σχεδίων που απεικόνιζαν τον Ronaldo σε διάφορες στιγμές της ζωής του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης