Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Τι απαντά η Binance για τη μήνυση της CFTC

tags :
Τι απαντά η Binance για τη μήνυση της CFTC
Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο, αναφέρει η Binance
Αυτή η μήνυση είναι απροσδόκητη και απογοητευτική καθώς συνεργαζόμαστε με τη CFTC (Επιτροπή Εμπορευμάτων Futures και Συναλλαγών) για περισσότερα από δύο χρόνια.
Ωστόσο, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο.
Ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι να συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους χρήστες μας και να συνεργαζόμαστε με τις ρυθμιστικές αρχές για να αναπτύξουμε ένα σαφές και εμπεριστατωμένο ρυθμιστικό καθεστώς.
Έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία δύο χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι δεν έχουμε ενεργούς χρήστες από τις ΗΠΑ στην πλατφόρμα μας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ομάδα ελέγχου μας αναβαθμίστηκε και από περίπου 100 άτομα, σήμερα απαρτίζεται από 750 βασικά και υποστηρικτικά στελέχη στον τομέα της συμμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων και των περίπου 80 ατόμων με προηγούμενη εμπειρία σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή με εμπειρία σε ρυθμιστικούς φορείς και 260 περίπου ατόμων με πιστοποιητικά επαγγελματικής κατάρτισης σε υπηρεσίες συμμόρφωσης.
Έχουμε δαπανήσει επιπλέον 80.000.000$ σε εξωτερικούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των προμηθευτών KYC, των υπηρεσιών παρακολούθησης συναλλαγών και επιτήρησης της αγοράς και των εργαλείων έρευνας που υποστηρίζουν τα προγράμματα ελέγχου μας.
Σε συμφωνία με τις απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών παγκοσμίως, έχουμε εφαρμόσει μια ισχυρή τακτική «τριών γραμμών άμυνας» για την αντιμετώπιση και τον έλεγχο του ρίσκου και της συμμόρφωσης, η οποία περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται από τα παρακάτω:

- Διασφάλιση υποχρεωτικού KYC για όλους τους χρήστες παγκοσμίως
- Διατήρηση φραγής (country block) για οποιονδήποτε είναι κάτοικος ΗΠΑ
- Αποκλεισμό οποιουδήποτε αναγνωρίζεται ως πολίτης των ΗΠΑ, ανεξάρτητα από το μέρος που ζει
- Αποκλεισμό οποιασδήποτε συσκευής χρησιμοποιεί πάροχο κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ
- Αποκλεισμό συνδέσεων από οποιαδήποτε διεύθυνση IP των ΗΠΑ
- Αποτροπή καταθέσεων και αναλήψεων από τράπεζες των ΗΠΑ για πιστωτικές κάρτες

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης