Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Guggenheim Partners: Έρχονται κι άλλες χρεοκοπίες στην κρυπτογράφηση

Guggenheim Partners: Έρχονται κι άλλες χρεοκοπίες στην κρυπτογράφηση
Το σύστημα κρυπτογράφησης θα προχωρήσει παρά την πρόσφατη κατάρρευση των τιμών και των εταιρειών υψηλού προφίλ
Θα υπάρξουν και άλλες ανακατατάξεις μετά την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης FTX, καθώς τα χρόνια του εύκολου χρήματος τελειώνουν.
Αυτό ανέφερε ο επικεφαλής επενδύσεων της Guggenheim Partners, Scott Minerd, ο οποίος όμως απέφυγε να αναφέρει ποιες άλλες εταιρίες του χώρου έχουν προβλήματα.
Κατά τον Minerd, "ο λόγος για τις εξελίξεις που θα δούμε είναι ότι όπου είχαμε εύκολο χρήμα και πολλή κερδοσκοπία- οι πιο αδύναμοι παίκτες πέφτουν πρώτοι.
Η κρυπτογράφηση ήταν προφανώς κάτι που δεν έχει βάση".

Τα προβλήματα της κρυπτογράφησης

Ο Minerd, ο οποίος τον Μάιο προέβλεψε ότι το Bitcoin θα πέσει στα 8.000 δολάρια, δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη ότι το σύστημα κρυπτογράφησης θα προχωρήσει παρά την πρόσφατη κατάρρευση των τιμών και των εταιρειών υψηλού προφίλ.
"Πριν από ένα χρόνο μιλούσαμε για κρυπτογράφηση και υπήρχαν περίπου 19.000 νομίσματα", είπε, "θα υπάρξει ξεκαθάρισμα όπως ακριβώς και στη φούσκα του Διαδικτύου".
"Θα έχουμε επιζώντες - η ψηφιοποίηση του νομίσματος βρίσκεται μόλις στα σπάργανα και το πώς θα εξελιχθεί τώρα θα απαιτήσει ένα ρυθμιστικό πλαίσιο για τη νομιμοποίησή του", πρόσθεσε.
Ο Minerd προέβλεψε επίσης ότι η περιοριστική νομισματική πολιτική της Fed θα οδηγήσει σε αύξηση της ανεργίας κατά περίπου 2% τα επόμενα δύο χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης