Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Bitcoin: Κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 20.000 δολαρίων (18/9)

tags :
Bitcoin: Κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 20.000 δολαρίων (18/9)
Πτώση της τάξης του 58,9% από το ψηλότερο επίπεδο του έτους
Σχετικά Άρθρα

Στα 19.804 δολάρια υποχώρησε το Bitcoin σημειώνοντας πτώση της τάξης του 1,54%.
Το δημοφιλές κρυπτονόμισμα υποχώρησε από το βασικό ψυχολογικό επίπεδο των 20.000 δολαρίων, αφού έχασε 310 δολάρια από το προηγούμενο κλείσιμο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.
Το μεγαλύτερο και γνωστότερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο έχει υποχωρήσει κατά 58,9% από το υψηλό του έτους, όταν στις 28 Μαρτίου είχε φθάσει να διαπραγματεύεται στα 48.234 δολάρια.

Στη συνεδρίαση της Fed

Η αγορά ψηφιακών νομισμάτων ακολουθεί τις τάσεις της Wall Street.
Οι επενδυτές έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην συνεδρίαση της Federal Reserve αυτή τη εβδομάδα, όπου αναμένεται η κεντρική τράπεζα να συνεχίσει την επιθετική νομισματική πολιτική στη προσπάθεια της να καταπολεμήσει τον υψηλότερο πληθωρισμό των τελευταίων 40 χρόνων.
Οι επιθετικές αυξήσεις των αμερικανικών επιτοκίων έχουν ταράξει τις αγορές και οι επενδυτές επιλέγουν να αυξήσουν το ποσοστό διακράτησης μετρητών στα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια, ενώ αποεπενδύουν από περουσιακά στοιχεία που ενέχουν υψηλό επενδυτικό κίνδυνο, όπως είναι τα κρυπτονομίσματα.
Το Ether , το νόμισμα που συνδέεται με το δίκτυο blockchain ethereum, υποχώρησε κατά 3,2% στα 1.422,1 δολάρια την Κυριακή, χάνοντας 47 δολάρια από το προηγούμενο κλείσιμο.
After Two Weeks Of Gains Markets Are Down Across The Board, Bitcoin Below  $9,000 | Free Crypto Coins Tips
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης