Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

JP Morgan: Η εύλογη αξία του Bitcoin κυμαίνεται μεταξύ 23.000 και 35.000 δολαρίων μεσοπρόθεσμα

JP Morgan: Η εύλογη αξία του Bitcoin κυμαίνεται μεταξύ 23.000 και 35.000 δολαρίων μεσοπρόθεσμα
Το προηγούμενο διάστημα η JP Morgan είχε απεικονίσει έναν χάρτη πορείας στον οποίο το Bitcoin έφτανε τα 140.000 δολάρια - Αδιάφοροι οι θεσμικοί επενδυτές
Σχετικά Άρθρα

Η JP Morgan δεν αναμένει μία μεσοπρόθεσμη bull market για το Bitcoin με βάση την αναλογία μεταβλητότητας του ψηφιακού νομίσματος προς τον χρυσό.
Η πτωτική πορεία του Bitcoin κάτω από τα επίπεδα των 35. 000 δολαρίων οδηγεί την αμερικανική επενδυτική τράπεζα να τοποθετήσει την εύλογη αξία του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος μεταξύ 23.000 και 35.000 δολαρίων μεσοπρόθεσμα.
Το προηγούμενο διάστημα η JP Morgan είχε απεικονίσει έναν χάρτη πορείας στον οποίο το Bitcoin έφτανε τα 140.000 δολάρια.
Ο τραπεζικός κολοσσός εκτιμά, πως «η πλήρης σύγκλιση ή εξισορρόπηση των μεταβλητών ή των κατανομών (μεταξύ χρυσού και Bitcoin) είναι απίθανο να συμβεί στο άμεσο μέλλον.»
Αξίζει να σημειωθεί, πως η JP Morgan θεωρεί πως η κατασταλτική πολιτική της Κίνας έναντι των «εξορύξεων» θα έχει θετικό αντίκτυπο μεσοπρόθεσμα για το Bitcoin «καθώς επιταχύνει τη μετατόπιση από το υψηλό μερίδιο της ασιατικής χώρας».

Αδιάφοροι οι θεσμικοί επενδυτές

Την ίδια ώρα πολλοί οι θεσμικοί επενδυτές δεν επιδεικνύουν ενδιαφέρον για την πτωτική τροχιά του ψηφιακού νομίσματος, μετά και τη «σφαγή» της 19ης Μαίου.
«Περισσότερο από ένα μήνα από τη συντριβή των κρυπτονομισμάτων της 19ης Μαΐου οι θεσμικοί επενδυτές, δείχνουν να έχουν μικρή όρεξη για το Bitcoin.
Μετά το υψηλό όλων των εποχών του Απριλίου 2021, το Bitcoin κυμαίνεται μεταξύ 30.000 και 40.000 δολαρίων τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Έπειτα την υποχώρηση κάτω από 29.000 δολάρια την Τρίτη 22 Ιουνίου, η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 34.000 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Cointelegraph και του TradingView.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης