Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Οι 3 λόγοι για τους οποίους το Ethereum δεν θα ξεπεράσει το Bitcoin τους επόμενους 12 μήνες

Οι 3 λόγοι για τους οποίους το Ethereum δεν θα ξεπεράσει το Bitcoin τους επόμενους 12 μήνες
Γιατί είναι δύσκολο για το Ethereum να ξεπεράσει το δημοφιλέστερο ψηφιακό νόμισμα
Σχετικά Άρθρα

Η τιμή του Ethereum ξεπέρασε την αντίστοιχη του Bitcoin κατά 173% κατά το διάστημα 28 Μαρτίου έως 15 Μαΐου.
Το απίστευτο αυτό ράλι οδήγησε το Ethereum σε επίπεδα υψηλότερων των 4.380 δολαρίων.
Ωστόσο καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων βρέθηκε σε μία απότομη πτώση στις 12 Μαΐου, η τάση άρχισε να αντιστρέφεται και έκτοτε, ο Ethereum έχει χαμηλότερη απόδοση κατά 25%.
Ενδεχομένως κάποιοι να ισχυριστούν πως είναι μια τεχνική προσαρμογή μετά από ένα δυνατό ράλι ενώ τεχνολογικά το Ether θεωρείται ανώτερο.
Η σχέση Ethereum – Bitcoin κατέγραψε πάλι μία άνοδο 0,77%, παρά την αξία του πρώτου να παραμένει 36% κάτω από το υψηλό όλων των εποχών και να κυμαίνεται κοντά στα 2.800 δολάρια.
H bull market του Ethereum εν μέρει οφείλεται και στην προτίμηση ορισμένων θεσμικών επενδυτών και ορισμένοι traders τάχιστα μετατόπισαν την έκθεσή τους από το Bitcoin προς το κορυφαίο altcoin.
Πόσο όμως ψηλά μπορεί να φθάσει το Ether;
Σύμφωνα με τον Mike Novogratz, ιδρυτή και CEO της Galaxy Digital θα μπορούσε να φθάσει τα 5.000 δολάρια, αν και όπως λέει, είναι παρακινδυνευμένο να κάνεις προβλέψεις.

Η σταθερή αξία του Bitcoin


Ενώ ένας κάτοχος Ethereum μπορεί να το ερμηνεύσει ως πρόβλεψη, άλλοι θα μπορούσαν να το κατανοήσουν ως μια εικασία, πιθανώς ανάλογη με τις γενικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά κρυπτονομισμάτων.
Ωστόσο, περίπου μια εβδομάδα αργότερα, μια έκθεση της Goldman Sachs αποκάλυψε ότι η παγκόσμια τράπεζα επενδύσεων εκτιμά πως το Ether είχε «σημαντικές πιθανότητες να ξεπεράσει το Bitcoin».
Μπορεί το Bitcoin να είχε χαμηλότερη απόδοση τις τελευταίες 30 ημέρες, επειδή απέτυχε να σπάσει την αντίσταση των 42.000 δολαρίων πολλές φορές.
1_56.JPG

Oρόσημο το Ελ Σαλβαδόρ

Ωστόσο, ένα σημαντικό ορόσημο επιτεύχθηκε όταν το Ελ Σαλβαδόρ έγινε η πρώτη χώρα που έκανε το Bitcoin νόμιμο χρήμα στις 12 Ιουνίου.
Αφού η χώρα της Κεντρικής Αμερικής έλαβε μία τέτοια απόφαση και άλλα κράτη άρχισαν να συζητούν τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου δρόμου.
Το Ethereum βρίσκεται σε έναν επανασχεδιασμό που θα αλλάξει το ρυθμό έκδοσης και τον τρόπο με τον οποίο οι οντότητες πληρώνονται για να διασφαλίσουν το δίκτυο.
Το Bitcoin διασφαλίζει ότι κάθε αναβάθμιση είναι συμβατή με την πορεία του και διατηρεί την αυστηρή νομισματική του πολιτική.
Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το Ether δεν θα ξεπεράσει το Bitcoin τους επόμενους 12 μήνες ή τουλάχιστον έως ότου υπάρξει καλύτερη κατανόηση για το δίκτυο του Ethereum, αναφέρει η coin telegraph.
Οι επενδυτές αποφεύγουν αβεβαιότητες με κάθε κόστος και η αγορά κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει ήδη πολλές από αυτές.
2_52.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης