Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Στην εποχή των κρυπτονομισμάτων και η UBS, με νέα εργαλεία για ψηφιακές επενδύσεις

Στην εποχή των κρυπτονομισμάτων και η UBS, με νέα εργαλεία για ψηφιακές επενδύσεις
Δυναμική είσοδο στην αγορά των κρυπτονομισμάτων η UBS
Σχετικά Άρθρα

Δυναμική είσοδο στην αγορά των κρυπτονομισμάτων ετοιμάζεται να κάνει η ελβετική τράπεζα UBS, παρουσιάζοντας εργαλεία για επενδύσεις σε ψηφιακά assets και tokens.  
Πιο συγκεκριμένα, ο χρηματοοικονομικός κολοσσός με έδρα την Ελβετία σχεδιάζει να παρουσιάσει εργαλεία για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.
Επίσης ετοιμάζεται να εισαγάγει την τεχνολογία blockchain στη λειτουργία της εταιρείας, ενώ παράλληλα διερευνά επιλογές για την παροχή πρόσβαση στην αγορά κρυπτονομισμάτων στους πλούσιους πελάτες της μέσω τρίτων επενδυτικών οχημάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναλυτές της UBS ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στο Bitcoin, θεωρώντας πως λόγω εξαιρετικά μεγάλης μεταβλητότητας είναι επισφαλής επένδυση.
Ο διευθύνων σύμβουλος της UBS Ralph Hamers δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη των κρυπτονομισμάτων, όμως η διοίκηση της τράπεζας κυρίως εστιάζει στο blockchain, προκειμένου να πετύχει μείωση του λειτουργικού κόστους
Σημειώνεται πως στην εποχή των κρυπτονομισμάτων έχουν ήδη εισέλθει μεγάλοι επενδυτικοί οίκοι, όπως η Goldman Sachs, η Morgan Stanley και η JP Morgan.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης