Κρυπτονομίσματα

Στην κορυφαία δεκάδα των κρυπτονομισμάτων Dfinity, με αξία 45 δισ. δολ.

Στην κορυφαία δεκάδα των κρυπτονομισμάτων Dfinity, με αξία 45 δισ. δολ.
Στην κορυφαία δεκάδα των κρυπτονομισμάτων βρέθηκε το κρυπτονόμισμα Dfinity
Σχετικά Άρθρα

Στην κορυφαία δεκάδα, από άποψη κεφαλαιοποίησης, με 45 δισεκ. δολ. βρέθηκε το κρυπτονόμισμα Dfinity άμα τη είσοδό του στα ανταλλακτήρια.
Ειδικότερα, το Dfinity, που ξεκίνησε στο πλαίσιο του Internet Computer στις 8 Μαΐου, ένα αποκεντρωμένο υπολογιστικό δίκτυο, αμέσως μετά την εισαγωγή του προς διαπραγμάτευση «μπήκε» στο top ten των κρυπτονομισμάτων.
Σύμφωνα με τους προγραμματιστές τους, πρόκειται για ένα Blockchain με απεριόριστο εύρος ζώνης.
Σημειώνεται πως τα κρυπτογραφικά πρωτόκολλα που ονομάζονται Chain Key Technology επιτυγχάνουν μια ισορροπία μεταξύ αποκέντρωσης, ασφάλειας και κλιμάκωσης.  
Το δίκτυο ελέγχεται από το αλγόριθμο Network Nervous System (NNS), το οποίο ενώνει τα κατανεμημένα κέντρα δεδομένων σε ένα μόνο δίκτυο.
Το project Dfinity έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό το 2017 με σκοπό την εκτέλεση έξυπνων συμβάσεων στο Ethereum και την ενίσχυση του οικοσυστήματος των εικονικών μηχανών Ethereum (EVM).
Βέβαια, ως έργο ξεκίνησε κανονικά τον Μάιο του 2021.
Δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του πρωτοκόλλου πρώτου επιπέδου Internet Computer, το κρυπτονόμισμα του το ICP εισήχθη σε πολλά ανταλλακτήρια ταυτόχρονα, «αναρριχώμενο» στην έβδομη θέση από άποψη αξίας.
Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές η κεφαλαιοποίηση του έχει υποχωρήσει ελαφρώς, στα 45 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Huobi Global ήταν μια από τις πρώτες πλατφόρμες που ξεκίνησαν τις συναλλαγές ICP.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης