Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

SpaceX: Ο Elon Musk στέλνει τον δορυφόρο «Doge 1» στο φεγγάρι - Το πρώτο κρυπτονόμισμα εκτός... γης

SpaceX: Ο Elon Musk στέλνει τον δορυφόρο «Doge 1» στο φεγγάρι - Το πρώτο κρυπτονόμισμα εκτός... γης
Η προσεχής αποστολή, φαίνεται ότι επιβεβαιώνει την υπόσχεση που έδωσε ο Musk τον Απρίλιο για «ένα κρυπτονόμισμα dogecoin στο φεγγάρι»
Σχετικά Άρθρα

Ο μεγιστάνας δισεκατομμυριούχος Elon Musk ανακοίνωσε ότι το SpaceX ετοιμάζεται να στείλει έναν δορυφόρο στο φεγγάρι με την ονομασία «Doge-1».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποστολή θα χρηματοδοτηθεί με το κρυπτονόμισμα dogecoin και θα σηματοδοτήσει το πρώτο κρυπτονόμισμα -και το πρώτο meme- στο διάστημα.
Η εκτόξευση του δορυφόρου θα γίνει από την Geometric Energy Corporation (GEC), με τη χρήση πυραύλου Falcon 9.
«Αυτή η αποστολή θα δείξει την εφαρμογή των κρυπτονομισμάτων πέρα από την τροχιά της Γης και θα σημάνει την ίδρυση του διαπλανητικού εμπορίου», τόνισε ο αντιπρόεδρος εμπορικών πωλήσεων της SpaceX.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την εκτόξευση του DOGE-1 στο φεγγάρι».
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Geometric Energy, η αποστολή θα «σταθεροποιήσει» το dogecoin ως «μονάδα λογαριασμού για επιχειρήσεις στον τομέα του διαστήματος».





Screenshot_εε.png

Η προσεχής αποστολή, φαίνεται ότι επιβεβαιώνει την υπόσχεση που έδωσε ο Musk τον Απρίλιο για «ένα κρυπτονόμισμα dogecoin στο φεγγάρι».
Ο υποστηρικτής του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος βασισμένου στα ιντερνετικά memes, προειδοποιεί ωστόσο όσους θέλουν να πειραματιστούν μαζί του «να επενδύσουν με προσοχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης