Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Dogecoin: Συνεχίζεται το ξέφρενο ράλι - Άλμα 11.000% από τις αρχές του 2021

Dogecoin: Συνεχίζεται το ξέφρενο ράλι - Άλμα 11.000% από τις αρχές του 2021
Το τελευταίο 24ωρο η άνοδος έφτασε το 50%, με την τιμή του Dogecoin να ξεπερνά τα 0,70 δολ.
Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται και σήμερα το ξέφρενο ράλι στο Dogecoin, με την άνοδο για το κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε ως αστείο, να ενισχύεται 11.000% από τις αρχές του 2021.
Το τελευταίο 24ωρο η άνοδος έφτασε το 50%, με την τιμή του Dogecoin να ξεπερνά τα 0,70 δολ. ενώ αυτή την ώρα διαπραγματεύεται στα 0,6561 δολ.

Κατέρρευσαν πλατφόρμες σε ΗΠΑ και Ινδία

Η αύξηση της αξίας οδήγησε επίσης στη διακοπή των συναλλαγών στην πλατφόρμα Robinhood στις ΗΠΑ και της πλατφόρμας συναλλαγών WazirX στην Ινδία.
Εκτός από το Dogecoin, άλλα κρυπτονομίσματα σημείωσαν επίσης σημαντική άνοδο, με το Dash να φτάνει έως και 14% και το Ethereum να ενισχύεται πάνω από το 30%.
Σύμφωνα στοιχεία της CoinMarketCap.com, άλλα λιγότερο γνωστά κρυπτονομίσματα, όπως το Force DAO και το Tierion αυξήθηκαν περισσότερο από 1.000% εκατό την Τρίτη.
«Έχετε χρήματα που ψάχνουν για «σπίτι» και αυτός είναι ένας από αυτούς τους τομείς της αγοράς όπου υπάρχει κερδοσκοπία», σημείωσε ο Chad Oviatt, διευθυντής διαχείρισης επενδύσεων στην Huntington Private Bank, όπως μετέδωσε το Bloomberg.
Η άνοδος της τιμής Dogecoin οδήγησε επίσης σε κατάρρευση της WazirX, μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης της Ινδίας για περίπου μία ώρα την Τρίτη, 4 Μαΐου.
Το Dogecoin, το οποίο ξεκίνησε αρχικά ως αστείο σε απάντηση σε ένα meme για τα σκυλιά το 2013, έχει δει την αξία του να εκτοξεύεται τον τελευταίο χρόνο.
Το Dogecoin αποτιμήθηκε στα 0,002 σεντς πριν από ένα χρόνο και σήμερα έφτασε να διαπραγματεύεται πάνω από 0,77 δολ.
Την ώρα που το Dogecoin και άλλα κρυπτονομίσματα όπως το ethereum, καταγράφουν σημαντικά κέρδη το τελευταίο 24ωρο, η τιμή του bitcoin, του δημοφιλέστερου ψηφιακού νομίσματος υποχωρεί για τρίτη ημέρα, με απώλειες άνω του 5%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης