Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Άλμα 2.100% για το κρυπτονόμισμα των οπαδών Chiliz - Συμφωνία με την Jump Trading

Άλμα 2.100% για το κρυπτονόμισμα των οπαδών Chiliz - Συμφωνία με την Jump Trading
Συνεχίζεται το ράλι για το Chiliz, που πλέον προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών...
Σχετικά Άρθρα

Άλμα 2.100% σημειώνει το κρυπτονόμισμα των φιλάθλων ποδοσφαίρου Chiliz, που ανακοίνωσε με την εταιρεία αθλητικών ειδών Jump Trading.
Ειδικότερα, η εταιρεία Jump Trading πραγματοποίησε μια επένδυση στην Chiliz, την εταιρεία ανάπτυξης blockchain που εκδίδει tokens οι οποίες σχετίζονται με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.
Το ποσό της επένδυσης δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Το προφίλ της Chiliz 

Η εταιρεία ανάπτυξης του Chiliz με έδρα τη Μάλτα προσφέρει tokens σε οπαδούς ποδοσφαίρου, επιτρέποντάς τους έτσι να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις οι οποίες διοργανώνονται από τους συλλόγους ή να λαμβάνουν ανταμοιβές και προσφορές.
Επίσης, τα εν λόγω tokens τυγχάνουν διαπραγμάτευσης στην πλατφόρμα Binance exchange, καθώς και στο χρηματιστήριο της Κορέας.
Η εταιρεία εκδίδει επίσης ένα κρυπτονόμισμα που ονομάζεται Chiliz και χρησιμοποιείται για την αγορά των tokens από θαυμαστές.
Το εν λόγω κρυπτονόμισμα «τρέχει» το 2021 με περισσότερο από 2.100%, ενώ η αξία του είναι 0,41 δολάρια.
Η δε Jump Trading, με έδρα το Σικάγο, δραστηριοποιείται στην αγορά κρυπτονομισμάτων εδώ και αρκετά χρόνια.
«Το blockchain της Chiliz και το προϊόν μας, η πλατφόρμα Socios.com, σημείωσαν αύξηση τους τελευταίους μήνες όσον αφορά τους χρήστες, τις δαπάνες, αλλά και νέους συνεργάτες.
Πλέον συνεργαζόμαστε με ομάδες όπως η AC Milan, η FC Barcelona και η Manchester City» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Chiliz, Alexandre Dreyfus.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης