Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Την αγορά 3.318 bitcoin έναντι του ποσού των 170 εκατ. δολ ανακοίνωσε η εταιρεία ψηφιακών πληρωμών Square

Την αγορά 3.318 bitcoin έναντι του ποσού των 170 εκατ. δολ ανακοίνωσε η εταιρεία ψηφιακών πληρωμών Square

 Η εταιρεία που ανήκει στον επικεφαλής του Twitter, Jack Dorsey, ανακοίνωσε διπλασιασμό των εσόδων της το δ’ τρίμηνο του 2020 εξαιτίας των lockdowns

Σχετικά Άρθρα

Την αγορά 3.318 bitcoin έναντι του ποσού των 170 εκατ. δολ. ανακοίνωσε η εταιρεία ηλεκτρονικών πληρωμών Square, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2021.
Η Square, με επικεφαλής τον αφεντικό του Twitter, Jack Dorsey, στην ανακοίνωσή της επισήμανε ότι τα έσοδά της το τέταρτο τρίμηνο υπερδιπλασιάστηκαν και διαμορφώθηκαν στα 3,16 δισεκατομμύρια δολάρια, ωθούμενα από την έκρηξη των διαδικτυακών πληρωμών εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.
Η Square είναι μια αμερικανική εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ενδιάμεσος για τη διενέργεια εμπορικών συναλλαγών και εταιρεία ψηφιακών πληρωμών για κινητές συσκευές με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.
Η εταιρεία εμπορεύεται προϊόντα λογισμικού και συσκευές για τη διενέργεια πληρωμών και έχει επεκταθεί στην παροχή λύσεων ηλεκτρονικών συναλλαγών για τις μικρές επιχειρήσεις.

Mastercard

Την ίδια ώρα και η Mastercard, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να δώσει στους εμπόρους την επιλογή να λαμβάνουν πληρωμές σε κρυπτονομίσματα αργότερα εντός του 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα του coindesk την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021.
Σύμφωνα με πηγή την οποία επικαλείται το δημοσίευμα, το σύστημα συναλλαγών θα «βλέπει» τις πληρωμές σε ψηφιακά νομίσματα των πελατών της Mastercard η οποίες θα εκκαθαρίζονται με τη μορφή κρυπτονομισμάτων στα συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα.
Η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποια ψηφιακά νομίσματα σκοπεύει να υποστηρίξει είτε σε ποιες περιοχές του πλανήτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης