Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

CryptoQuant: Παρά τις ρευστοποιήσεις 1,89 δισεκ. δολ., έρχεται νέο ράλι για το Bitcoin

CryptoQuant: Παρά τις ρευστοποιήσεις 1,89 δισεκ. δολ., έρχεται νέο ράλι για το Bitcoin
Τις τελευταίες 24 ώρες ρευστοποιήθηκαν futures που συνδέονται με κρυπτονομίσματα ύψους 1,89 δισεκ. δολ., ωστόσο για το bitcoin έρχεται νέο ράλι, σύμφωνα με την CryptoQuant
Σχετικά Άρθρα

Τις τελευταίες 24 ώρες ρευστοποιήθηκαν futures που συνδέονται με κρυπτονομίσματα ύψους 1,89 δισεκ. δολ., ωστόσο, όπως αναφέρει η CryptoQuant, οι long θα ανταμειφθούν, καθώς θα ακολουθήσει νέο ράλι.
Οι ρευστοποιήσεις έλαβαν χώρα όταν το bitcoin κατρακύλησε στο Binance κάτω από τα 46.000 δολάρια ανά νόμισμα.
Ανάλογη πτώση παρουσίασε και το Ethereum.
Οι μεγαλύτερες ρευστοποιήσεις, βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, προέρχονται από το bitcoin (555 εκατομμύρια δολάρια) και το ethereum (336 εκατομμύρια δολάρια).
Ωστόσο, altcoins όπως τα XRP, EOS και Litecoin (LTC) σημείωσαν μεγάλη πτώση.
Σε ό,τι αφορά τις εκκαθαρίσεις, τη μερίδα του λέοντος είχε το ανταλλακτήριο Binance, όπως και το Bitfinex.
Αυτό υποδηλώνει ότι το πρώτο μπορεί να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο των traders αρχάριων, σύμφωνα με τον επικεφαλής τεχνολογίας της Bitfinex Paolo Ardoino.

Οι λόγοι για τις ρευστοποιήσεις

Το Bitcoin ήταν πιο ανθεκτικό σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά κατά τη διάρκεια της διόρθωσης.
Κυρίως, altcoins υψηλής κεφαλαιοποίησης και DF tokens σημείωσαν τις μεγαλύτερες απώλειες, όπως το ATOM της Cosmos και το SUSHI του SushiSwap, που έχασαν περισσότερο από -20% σε μία μέρα.
Η αγορά πιθανώς παρουσίασε διόρθωση, ως αποτέλεσμα της «υπερθέρμανσης» στα futures των altcoin για παρατεταμένη περίοδο.
Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλά altcoins σε πλατφόρμες όπως η Binance Futures σημείωσαν αύξηση από 0,3% έως 0,7%.
Αυτό είναι 30 έως 70 φορές υψηλότερο από το μέσο όρο (0,01%).
Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος πίσω από τη σχετικά μικρή πτώση του Bitcoin (περίπου 7%), σε σύγκριση με τα -20% έως -30% στην αγορά altcoin.
Σε αντίθεση με το Bitcoin, ο «αιθέρας» παρουσίασε αδυναμία, ακόμη και όταν το Bitcoin έσπαγε το φράγμα των 49.000 δολαρίων (-9%).
α.jpeg
Είναι πιθανή μια ανάκαμψη

Σύμφωνα με τον Ki Young Ju, διευθύνοντα σύμβουλο του CryptoQuant, υπάρχουν αρκετά stablecoin στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που μπορεί να ενεργοποιήσουν άλλη μία άνοδο για το Bitcoin.
Στη αγορά των κρυπτονομισμάτων, υπάρχουν αδρανή κεφάλαια τοποθετημένα σε stablecoin και όχι σε μετρητά ή σε τραπεζικούς λογαριασμούς, επειδή έτσι μπορούν πιο εύκολα και γρηγορότερα να αξιοποιηθούν σε χρηματιστήρια ανά τον κόσμο.
Ο Ju είπε ότι είναι η ιδανική στιγμή για να αγοράσετε Bitcoin, δεδομένου ότι είναι πιο πιθανό να βρεθεί ένα νέο ράλι.
«Εάν είστε μακροπρόθεσμος επενδυτής, τώρα είναι η ώρα να αγοράσετε Bitcoin.
Δεν είμαι σίγουρος πόσες διορθώσεις θα ακολουθήσουν, αλλά ο δείκτης on-chain λέει ότι υπάρχουν αρκετά σταθερά νομίσματα σε ανταλλακτήρια» καταλήγει ο Ki Young Ju.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης