Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στήθηκαν τα πρώτα αγροτικά μπλόκα - Έκλεισαν η Εθνική Οδός Αθήνων - Λαμίας και η Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών

Στήθηκαν τα πρώτα αγροτικά μπλόκα - Έκλεισαν η Εθνική Οδός Αθήνων - Λαμίας και η Εθνική Οδός  Αθηνών - Πατρών
Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους
Σχετικά Άρθρα
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αγρότες, οι οποίοι ζητούν τη στήριξη της κυβέρνησης απέναντι στην αύξηση του κόστους παραγωγής.
Ειδικότερα, η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Αταλάντης, από 50 τρακτέρ και 70 άτομα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tvstar, οι αγρότες που κινούνταν προς την Εθνική Οδό παρέκαμψαν το μπλόκο της αστυνομίας και μπήκαν με τρακτέρ στην Εθνική Οδό. Οι αγρότες πέρασαν μέσα από χωράφια και κατάφεραν να μπουν στον αυτοκινητόδρομο στο ρεύμα προς Αθήνα. Κάποια από τα τρακτέρ είναι στο ρεύμα προς Αθήνα και κάποια στην αερογέφυρα.
Κλειστή είναι και η Eθνική Oδός Πατρών - Αθήνας από περίπου 200 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην είσοδο προς Πάτρα.
Νωρίτερα, σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας - Κοζάνης στο ύψος της διασταύρωσης με Δένδρα προχώρησαν αγρότες από τα Δένδρα και Πλατανούλια του Δήμου Τυρνάβου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι αγρότες προγραμματίζουν την κάθοδό τους με 300 τρακτέρ στα εγκαίνια της 30ης Agrotica. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δένδρων, Χρήστος Τασιούλας, τόνισε ότι «τα προβλήματα των αγροτών είναι πολλά και παρά τις υποσχέσεις, δεν υλοποιήθηκαν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης