Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η Κατερίνα Κασκανιώτη έγινε η πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλος στην ΕΡΤ

Η Κατερίνα Κασκανιώτη έγινε η πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλος στην ΕΡΤ
Πρόκειται για ένα από τα μέχρι πρότινος μεγαλοστελέχη της Nova, με πολυετή εμπειρία στη συνδρομητική τηλεόραση
Η Κατερίνα Κασκανιώτη είναι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην ΕΡΤ, αναλαμβάνοντας τη θέση που κατείχε έως την παραίτησή του ο Γιώργος Γαμπρίτσος.
Πρόκειται για ένα από τα μέχρι πρότινος μεγαλοστελέχη της Nova, με πολυετή εμπειρία στη συνδρομητική τηλεόραση. Είναι επίσης παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και πρόεδρος του WIFT GR, Women in Film and Television Greece (Γυναίκες στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση – Ελλάδα).
Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι σπούδασε στη Φιλοσοφική και για ένα διάστημα δούλεψε δίπλα στον Γιώργο Τσεμπερόπουλο και τον Γιώργο Πανουσόπουλο, ως βοηθός παραγωγής στην αρχή, ως διευθύντρια παραγωγής μετά.
Έχει εργαστεί επίσης ως παραγωγός διαφημιστικών ταινιών.
Σήμερα είχε την πρώτη της συνάντηση με τους τηλεοπτικούς συντάκτες, με τον πρόεδρο της δημόσιας τηλεόρασης, Κωνσταντίνο Ζούλα, να κάνει τις συστάσεις.
Στο καλωσόρισμά του ο κ. Ζούλας, στάθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΡΤ.
Από την πλευρά της η κυρία Κασκανιώτη επισήμανε ότι η δημόσια τηλεόραση είναι μία σταθερή αξία στα μάτια της, που πραγματικά θέλει να είναι μέλος της και την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Επεσήμανε ότι η ΕΡΤ είναι ένα τρομερό brand με μοναδικό περιεχόμενο ενώ σημείωσε ότι είναι ανταγωνιστική κι αλλάζει το παράδειγμα με ποιοτικό πρόγραμμα και τεχνολογία αιχμής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης