Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική λόγω κοριών – Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό

Έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική  λόγω κοριών – Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό
«Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα», σύμφωνα με τον Γ. Χότζογλου
Σχετικά Άρθρα
Έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου σε παραλιακό προάστιο της Αττικής λόγω κοριών για να γίνει απεντόμωση.
Μιλώντας για το περιστατικό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, Γ. Χότζογλου, τόσο στην ΕΡΤ , όσο και στο Open, ανέφερε ότι «έγινε εκκένωση της πτέρυγας, έκλεισε και ειδοποιήθηκε ιδιωτικό συνεργείο για απεντόμωση».
«Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία άλλη καταγγελία από οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο σε όλη τη χώρα, εκφράζοντας την ελπίδα να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό.
Με αφορμή την επιδημία κοριών σε Γαλλία και Βρετανία, σημείωσε πως «είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας, κυρίως από τη Γαλλία, μετέφεραν τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο».
Ο κ. Χότζογλου εξήγησε πως «υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο».
Πρόσθεσε ότι «τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης