Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βαξεβάνης: H επίθεση στον Παπαχρήστο αποτελεί χτύπημα στη Δημοκρατία - Θα καταδικάσετε και την επίθεση εναντίον μου;

Βαξεβάνης: H επίθεση στον Παπαχρήστο αποτελεί χτύπημα στη Δημοκρατία - Θα καταδικάσετε και την επίθεση εναντίον μου;
"Καμία ανοχή, κανένα "ναι μεν αλλά” όταν υπάρχουν επιθέσεις σε δημοσιογράφους", επεσήμανε ο Κώστας Βαξεβάνης
Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, καταδίκασε μέσω σχολίου του στα social media την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης ο δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", Γιώργος Παπαχρήστος στο ΟΑΚΑ.
"Καμία ανοχή, κανένα "ναι μεν αλλά” όταν υπάρχουν επιθέσεις σε δημοσιογράφους", επεσήμανε ο Κώστας Βαξεβάνης, τονίζοντας ότι " επίθεση σε δημοσιογράφο είναι προσπάθεια φίμωσης και χτύπημα στη Δημοκρατία. Με τον Παπαχρήστο".
Ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρθηκε επίσης με νέα ανάρτησή του στο Twitter και στη δήλωση καταδίκης του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, φέρνοντας σε σύγκριση τη δική του υπόθεση.
"Πολύ καλά κάνετε και καταδικάζετε την επίθεση. Κάθε επίθεση σε δημοσιογράφο είναι απόπειρα φίμωσης και εκφοβισμού και χτύπημα στη Δημοκρατία. Πριν 5 ημέρες δέχθηκα δημόσια επίθεση μπροστά στην 8χρονη κόρη μου για δημοσιεύματά μου. Θα καταδικάσετε; Ή σε μένα θέλετε τραμπουκισμούς;", έγραψε χαρακτηριστικά ο εκδότης του Documento.

Η επίθεση στον Γιώργο Παπαχρήστο στο ΟΑΚΑ

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος και Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", Γιώργος Παπαχρήστος, καταγγέλει ότι δέχθηκε τραμπούκικη επίθεση από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη, το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.
Η επίθεση που προκάλεσε τον τραυματισμό του κ. Παπαχρήστου σημειώθηκε μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα και έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών.
Σύμφωνα με την καταγγελία και όσα αναφέρει το in.gr, ο εφοπλιστής συνοδευόμενος από δύο μπράβους, πλησίασε τον κ. Παπαχρήστο την στιγμή που συνομιλούσε με συνάδελφο του δημοσιογράφο, και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Ο εφοπλιστής, συνόδευσε την επίθεση με απειλές ότι "θα σκοτώσει” τον δημοσιογράφο, ότι "είναι τελειωμένος”, ενώ σε κάποια στιγμή έδωσε εντολή στους μπράβους του "να τον σκοτώσουν" επί τόπου!!!
Παράλληλα, ευρισκόμενος σε κατάσταση εκτός εαυτού, προχώρησε σε συκοφαντικές αναφορές, αλλά και αδιανόητες ύβρεις για εκείνον και την οικογένειά του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης