Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Τουρισμός για όλους»: Το πρόγραμμα για δωρεάν διακοπές, νωρίτερα οι αιτήσεις

«Τουρισμός για όλους»: Το πρόγραμμα για δωρεάν διακοπές, νωρίτερα οι αιτήσεις
Ο λόγος για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ), τον Τουρισμό για Όλους του Υπ. Τουρισμού, τα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ και φυσικά το North Evia - Samos Pass που ίσως φέτος δεν πραγματοποιηθεί ή επιλεχθούν άλλες περιοχές της χώρας που έχουν δοκιμαστεί
Τουλάχιστον τρία ίσως και τέσσερα προγράμματα για επιδότηση διακοπών θα ανοίξουν και φέτος.
Ο λόγος για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ), τον Τουρισμό για Όλους του Υπ. Τουρισμού, τα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ και φυσικά το North Evia - Samos Pass που ενδεχομένως να επαναληφθεί και φέτος.
 Πολλοί είναι αυτοί που σχεδιάζουν από τώρα κάποιες αποδράσεις και ζητούν ενημέρωση γύρω από την επιδότηση διακοπών, ώστε να κάνουν τους υπολογισμούς και τον προγραμματισμό τους.
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος τρία ίσως και τέσσερα προγράμματα για επιδότηση διακοπών θα ανοίξουν.
Ο λόγος για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ), τον Τουρισμό για Όλους του Υπ. Τουρισμού, τα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ και φυσικά το North Evia - Samos Pass που ίσως φέτος δεν πραγματοποιηθεί ή επιλεχθούν άλλες περιοχές της χώρας που έχουν δοκιμαστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ 2023 φέτος θα ξεκινήσει μέσα στον Μάιο και όχι 15 Ιουνίου που ξεκίνησε πέρσι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης