Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ώρα της απολογίας για τον σταθμάρχη που ήταν βάρδια το απόγευμα πριν το δυστύχημα

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ώρα της απολογίας για τον σταθμάρχη που ήταν βάρδια το απόγευμα πριν το δυστύχημα
Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για διατάραξη των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή
Σχετικά Άρθρα
Έφτασε η ώρα της απολογίας για τον δεύτερο σταθμάρχη, ο οποίος ήταν βάρδια το απόγευμα της 28ης Φεβρουαρίου, πριν από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο σταθμάρχης απολογείται σήμερα, Τρίτη 28/3, στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή  είναι μόνιμος υπάλληλος του ΟΣΕ και αποτελεί και τον παλιότερο, του οποίου η βάρδια έληγε στις 23:00 το βράδυ αλλά φέρεται να έφυγε νωρίτερα.
Επιπλέον, την Πέμπτη 30/3 αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας, ο οποίος αναμένεται να ισχυριστεί ότι είχε ζητήσει στη βάρδια μέχρι και τις 23:00 το βράδυ να υπάρχουν δύο άτομα. Η απολογία του επιθεωρητή θα γίνει με υπόμνημα 80 σελίδων.
Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για διατάραξη των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή.
Στο μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τη Δευτέρα 27/3 ο συμβασιούχος σταθμάρχης που εμπλέκεται στην υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Οι περιοριστικοί όροι αφορούν στην εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε 15 ημέρες, καθώς και απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης