Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκέντρωση καλλιτεχνών στην οδό Ρηγίλλης με το βλέμμα στραμμένο στη συνάντηση εκπροσώπων τους με τον Μητσοτάκη

Συγκέντρωση καλλιτεχνών στην οδό Ρηγίλλης με το βλέμμα στραμμένο στη συνάντηση εκπροσώπων τους με τον Μητσοτάκη
Οι καλλιτέχνες ζητούν την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος που, όπως υποστηρίζουν, υποβαθμίζει τις σπουδές τους
Σχετικά Άρθρα
Συγκέντρωση του καλλιτεχνικού κόσμου στην οδό Ρηγίλλης πραγματοποιείται αυτή την ώρα,στη σκιά της συνάντησης που έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου εκπρόσωποι των σωματείων τους με το πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη συγκέντρωση, την οποία διοργανώνει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ανταποκρίθηκαν καλλιτέχνες όλων των κλάδων.

Συνάντηση στο Μαξίμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, με εκπροσώπους των καλλιτεχνών για το ζήτημα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.
Οι καλλιτέχνες ζητούν την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος που, όπως υποστηρίζουν, υποβαθμίζει τις σπουδές τους.
Σημειώνεται ότι στη σημερινή συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ), Κ. Κεχαγιόγλου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπ. Μπιμπίλας, η Πρόεδρος του εργαζομένων στο χώρο του χορού (Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ), Μ. Ανανιάδου, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, Β. Παρασκευόπουλος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γ. Μόσχος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Αστ. Πελτέκης, η Διευθύντρια της Σχολής Εθνικού Θεάτρου, Δηώ Καγγελάρη, ο Διευθυντής της Σχολής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Γ. Ρήγας, η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λ. Κονιόρδου, αλλά και ο εκπρόσωπος σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, Θ. Παπαδογιάννης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης