Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φθιώτιδα: Τραυματίστηκε σοβαρά 22χρονος όταν βούτηξε για να πιάσει το Σταυρό

Φθιώτιδα: Τραυματίστηκε σοβαρά 22χρονος όταν βούτηξε για να πιάσει το Σταυρό
Η στάθμη του νερού ήταν περίπου μισό μέτρο με αποτέλεσμα όταν βούτηξε να χτυπήσει στα χέρια και το κεφάλι
Και από τα φετινά Θεοφάνεια στη Φθιώτιδα δεν έλειψαν τα ατυχήματα και μάλιστα στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα, σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός 22χρονου που βούτηξε για το Σταυρό.
Ο νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε κι εκείνος να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό.
Η στάθμη του νερού ήταν περίπου μισό μέτρο με αποτέλεσμα όταν βούτηξε να χτυπήσει στα χέρια και το κεφάλι.
Ο νεαρός, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει για τον σταυρό από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία Θεολόγου.
Στο σημείο που έπεσε, όπως δείχνουν και τα βίντεο η στάθμη του νερού δεν είναι πάνω από μισό μέτρο και με τη βουτιά που έκανε, χτύπησε.
Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή αγιασμού των υδάτων, ο νεαρός βγήκε στην παραλία Θεολόγου και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport, το ασθενοφόρο μετέφερε τον νεαρό στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και αμέσως κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης