Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση 12χρονης: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη 19/10 έλαβαν οι 3 συλληφθέντες – Στην Ευελπίδων η μητέρα της ανήλικης

Υπόθεση 12χρονης: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη 19/10 έλαβαν οι 3 συλληφθέντες – Στην Ευελπίδων η μητέρα της ανήλικης
Στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας βρίσκεται η 37χρονη μητέρα της 12χρονης
Σχετικά Άρθρα

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη 19/10 ζήτησαν και έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης, κατηγορούμενοι γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Ειδικότερα, ενώπιον της Ανακρίτριας βρέθηκαν ο 36χρονος που συνελήφθη το Σάββατο 15/10, ο 33χρονος και ο 34χρονος, οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες.
Ο 36χρονος συνελήφθη στον Πειραιά και κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.
Πρόκειται για κάτοικο των δυτικών προαστίων, διοικητικό εργαζόμενο στο νοσοκομείο Μεταξά, ο οποίος με εντολή του υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.
Επίσης, ο 33χρονος είναι επίσης κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με τη ανήλικη έναντι αμοιβής, κάτι που αρνείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό, κάτι που επιβεβαιώνεται από γιατρό που τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ στις 16/10.
Επίσης, την Τετάρτη θα απολογηθεί και ο 34χρονος που συνελήφθη χθες (16/10) στην Αθήνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

Στην Ανακρίτρια η 37χρονη μητέρα της ανήλικης

Στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας βρίσκεται η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, με θέση άρνησης στην κατηγορία που της αποδίδουν οι δικαστικές αρχές ότι εκπόρνευε το παιδί της, κατηγορία με την βρίσκεται αντιμέτωπος και ο προσωρινά κρατούμενος πρώην εργοδότη της, 53χρονος Ηλίας Μίχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης